Τέσσερα σημεία φόρτισης ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων (EV) ΔΕΗ Βlue στις εγκαταστάσεις του Athens Metro Mall, συμβάλλουν στη διάδοση της ηλεκτροκίνησης.

Η ΔΕΗ και το Athens Metro Mall συνεργάζονται και φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά τους καταναλωτές στις καθαρές μετακινήσεις. Με την εγκατάσταση και λειτουργία τεσσάρων σημείων φόρτισης ηλεκτροκίνητων Ι.Χ. από τη ΔΕΗ στο parking του, το Athens Metro Mall συμβάλλει στη διάδοση της ηλεκτροκίνησης ως μία πράσινη μορφή ενέργειας, εφαρμόζοντας για ακόμα μία φορά πρακτικές που μειώνουν το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα. Με «όχημα» τη ΔΕΗ Βlue, η ΔΕΗ συνεχίζει να αναπτύσσει με γοργούς ρυθμούς τη δημιουργία του μεγαλύτερου δημόσιου δικτύου φόρτισης στην Ελλάδα.

Οι επισκέπτες του Athens Metro Mall με ηλεκτροκίνητα οχήματα θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να τα φορτίσουν κατά τη διάρκεια των αγορών τους, συνδυάζοντας την εμπειρία του shopping με την άψογη εξυπηρέτηση. Ο χρόνος, άλλωστε, που απαιτείται για να γεμίσει η μπαταρία ενός ηλεκτροκίνητου οχήματος είναι εξαιρετικά χαμηλός!

Οι συγκεκριμένοι σταθμοί ταχείας φόρτισης, είναι κατάλληλοι για φόρτιση έως δύο ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων ταυτόχρονα. Διαθέτουν δύο πρίζες ισχύος 22 kW η κάθε μία και είναι συνδεδεμένοι με την ηλεκτρονική πλατφόρμα διαχείρισης του δικτύου ΔΕΗ Blue, μέσω της οποίας παρέχεται 24ωρη υποστήριξη σε όλους τους χρήστες, ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Το δίκτυο φόρτισης ΔΕΗ Blue διαθέτει περισσότερα από 350 σημεία δημόσιας φόρτισης και φιλοδοξεί να δημιουργήσει το μεγαλύτερο δημόσιο δίκτυο φόρτισης στην Ελλάδα.

Προηγούμενο άρθροRam, Dodge, Jeep: άριστα στην έρευνα J.D. Power 2021
Επόμενο άρθροΗ Nissan ξεπέρασε τις 250.000 πωλήσεις EV στην Ευρώπη