Νέοι επικεφαλής εταιρικής επικοινωνίας και μάρκετινγκ στην SEAT S.A. Τις αντίστοιχες θέσεις αναλαμβάνουν οι Helena Mariscal de Gante και Patrick Sievers.

Η Helena Mariscal de Gante ορίστηκε νέα Διευθύντρια Παγκόσμιας Εταιρικής Επικοινωνίας της SEAT S.A., υπεύθυνη για την περαιτέρω ανάπτυξη της επικοινωνιακής στρατηγικής και των δραστηριοτήτων της SEAT και της CUPRA.

Θα ηγηθεί της στρατηγικής εταιρικής επικοινωνίας της SEAT S.A. κατά τη διάρκεια του πιο σημαντικού μέχρι σήμερα μετασχηματισμού της. Στα νέα της καθήκοντα, η Mariscal de Gante θα συμβάλει στην παγκοσμιοποίηση και την ανάπτυξη της μάρκας CUPRA, υποστηρίζοντας παράλληλα το όραμα της εταιρείας για μετατροπή της Ισπανίας σε ευρωπαϊκό κόμβο ηλεκτροκίνησης. Θα αναφέρεται απευθείας στην Cécilia Taïeb, Επικεφαλής Παγκόσμιας Επικοινωνίας της SEAT S.A.

«Η άφιξη της Helena στη SEAT S.A. είναι απολύτως επίκαιρη, καθώς επιταχύνουμε τον πολιτιστικό, οργανωτικό και βιομηχανικό μας μετασχηματισμό. Με την τεράστια εμπειρία της στην εταιρική επικοινωνία, την ευρεία γνώση της εταιρείας μας, την έμφυτη κατανόηση των μέσων ενημέρωσης και τις δεξιότητες στρατηγικής σκέψης, είναι ιδανική για την διεύρυνση του ιδιαίτερου αποτυπώματός μας. Υπό την ηγεσία της, δεν αμφιβάλλω πως η εταιρική μας επικοινωνία θα εξακολουθήσει να προσδίδει φήμη στην SEAT S.A. και να ανυψώνει την CUPRA σε πραγματικά παγκόσμια μάρκα», δήλωσε η Cécilia Taïeb.

Η CUPRA προήγαγε επίσης τον Patrick Sievers σε νέο Παγκόσμιο Επικεφαλής Μάρκετινγκ, αναφερόμενο απευθείας στον Ignasi Prieto, Chief Brand Officer της CUPRA. Από τη νέα του θέση, θα ενισχύσει την CUPRA στην πορεία της για κάτι περισσότερο από μια απλή μάρκα αυτοκινήτου και θα διευρύνει τα διεθνή όριά της.

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που ο Patrick αναλαμβάνει καθήκοντα Παγκόσμιου Επικεφαλής Μάρκετινγκ της CUPRA. Από τότε που ξεκίνησε η CUPRA, το 2018, αποτελεί βασικό μέλος της Εταιρείας μας. Η τολμηρή του στάση και η απεριόριστη φιλοδοξία του ταιριάζουν απόλυτα στο DNA της μάρκας. Με την ηγεσία και τις προσωπικές του δυνατότητες, ο Πάτρικ θα φέρει τη μάρκα στο επόμενο επίπεδο», δήλωσε ο Ignasi Prieto.

Προηγούμενο άρθροΣυνεργασία Fortum Battery Recycling – Marubeni
Επόμενο άρθροΤα πρατήρια Shell σε στέλνουν στο Grand Prix της Monza