Η Mobilize Financial Services ανακοίνωσε την ίδρυση της Mobilize Lease&Co. Στόχος της θυγατρικής είναι η επιτάχυνση της ανάπτυξης προσφορών operating lease και η κάλυψη των νέων απαιτήσεων κινητικότητας των πελατών της.

Η Mobilize Lease&Co θα αναπτύξει λύσεις βάσει χρήσης, που περιλαμβάνουν όλο και πιο ευέλικτες προσφορές leasing, καθώς και υπηρεσίες διαχείρισης στόλου μέσω συνδεσιμότητας οχημάτων. Οι νέες προσφορές της Mobilize Lease&Co θα επεκταθούν σταδιακά σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής, σε πελάτες λιανικής, μικρούς και μεσαίους στόλους, καθώς και εταιρείες διαχείρισης κινητικότητας. Στόχος της νέας εταιρείας είναι η δημιουργία στόλου 1 εκατομμυρίου οχημάτων έως το 2030, σε σύγκριση με τις 350.000 σήμερα.

Ο João Leandro, CEO της Mobilize Financial Services, δήλωσε: “Με τη δημιουργία της Mobilize Lease&Co, η Mobilize Financial Services εντάσσεται στη στρατηγική του Renault Group, για μετάβαση από την πώληση οχημάτων, στην πώληση χιλιομετρικών διαδρομών και υποστηρίζει τις πωλήσεις των συνεργατών μας στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Χάρη στη Mobilize Lease&Co, οι πελάτες θα έχουν στην διάθεσή τους ένα ολοκληρωμένο πακέτο leasing με υπηρεσίες που θα ανταποκρίνονται καλύτερα στη χρήση του αυτοκινήτου τους, είτε πρόκειται για καινούργιο, μεταχειρισμένο, εσωτερικής καύσης ή ηλεκτρικό. Επιθυμώ να ευχαριστήσω τις ομάδες της Mobilize Financial Services για την αφοσίωσή τους, χάρη στην οποία δημιουργήσαμε τις Mobilize Pay, Mobilize Insurance και Mobilize Lease&Co σε μόλις έξι μήνες. Πρόκειται για τρία αδιαμφισβήτητα στοιχεία που θα μας επιτρέψουν να ανταποκριθούμε στις ανάγκες κινητικότητας του νέου τρόπου διαβίωσης των πελατών και θα εισάγουν την Mobilize Financial Services στους ταχέως αναπτυσσόμενους τομείς της αγοράς».

Οι νέες προσφορές της εταιρείας θα επεκταθούν στην Ευρώπη και την Λατινική Αμερική, αξιοποιώντας τις υπάρχουσες προσφορές leasing του ομίλου. Σήμερα, το operating lease αντιπροσωπεύει 350.000 συμβάσεις σε διάφορες χώρες. Η νέα θυγατρική θα έχει ως στόχο την τυποποίηση των προσφορών και την επιτάχυνση της ανάπτυξής τους χάρη στις υπάρχουσες συνέργειες μεταξύ των διαφόρων αγορών.

Φωτογραφίες: Renault Group

Προηγούμενο άρθροALD: Αύξηση κεφαλαίου – αλλαγή Διοικούσας Επιτροπής
Επόμενο άρθροΗ ACEA για την Οδηγία για τα βάρη και τις διαστάσεις