Τα Renault eWays, είναι μια μοναδική διαδικτυακή εκδήλωση, ανοικτή σε όλους, αφιερωμένη στις ηλεκτρικές μετακινήσεις του σήμερα και του αύριο.

Από τις 15-26 Οκτωβρίου 2020, το Groupe Renault προσκαλεί το κοινό, σε παγκόσμιο επίπεδο, να μοιραστεί μαζί του το όραμά του για τις μετακινήσεις, αλλά και να απολαύσει δύο παγκόσμιες, 100% ηλεκτροκίνητες, πρεμιέρες:

  • Ένα ολοκαίνουριο πρωτότυπο μοντέλο, προάγγελος του μελλοντικού ηλεκτρικού crossover της Renault, το οποίο βασίζεται στη νέα πλατφόρμα CMFEV, που είναι αποκλειστικά σχεδιασμένη για να φιλοξενεί ηλεκτροκίνητα μοντέλα.
  • Το Dacia Spring, το προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο, που ενσωματώνει όλα τα στοιχεία της νέας επανάστασης της Dacia.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί επίσης όλη η γκάμα ηλεκτρικών και εξηλεκτρισμένων μοντέλων, μαζί με το Renault Arkana ETECH Hybrid, το νέο υβριδικό coupe SUV για την Ευρώπη.

Η πρώτη φάση των Renault eWays, διεξάγεται από τις 15-26 Οκτωβρίου, της εκδήλωσης που πραγματοποιείται σε ψηφιακό περιβάλλον, είναι αφιερωμένη στην ηλεκτρική αντεπίθεση της εταιρείας. Κατά τη δεκαήμερη διάρκεια της, το Groupe Renault θα εξερευνήσει το μέλλον των μετακινήσεων, των πόλεων, αλλά και των τεχνολογιών, παρέα με ειδήμονες του χώρου, συνεργάτες και πολίτες, σε μία ανοιχτή συζήτηση για την ηλεκτρική κινητικότητα. Οι συνεντεύξεις Τύπου, οι παγκόσμιες πρεμιέρες, οι ομιλίες και η ανταλλαγή απόψεων, όλα περιλαμβάνονται στην ατζέντα της εκδήλωσης, η πρόσβαση στην οποία θα είναι διαθέσιμη εδώ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις 15 Οκτωβρίου, ο Luca de Meo, CEO του Groupe Renault, θα κηρύξει την έναρξη των Renault eWays, ενώ θα αποκαλύψει και τις 100% ηλεκτρικές και υβριδικές καινοτομίες του ομίλου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το https://easyelectriclife.groupe.renault.com/en/eways/ για να δουν το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και να εγγραφούν στις ψηφιακές συνεδρίες.

Προηγούμενο άρθροΗ Volvo Cars ορίζει την Ödgärd Andersson CEO της Zenseact
Επόμενο άρθροΤο υβριδικό Fiat 500 κάτω από τις 12.000 ευρώ