Μεγάλη προσέλευση στην έκθεση για τα αυτοκίνητα και την τεχνολογία στο Ελληνικό. Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου – ημέρα των εγκαινίων της έκθεσης Αυτοκίνηση – ΕΚΟ 2018 και το Σαββατοκύριακο 10-11 Νοεμβρίου, ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε τις 33.000. Η προσέλευση των επισκεπτών θυμίζει τις εποχές που η αγορά του αυτοκινήτου έκανε ρεκόρ πωλήσεων.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών έχουν καταγράψει και οι εκπρόσωποι των εισαγωγέων αντιπροσώπων αυτοκινήτων που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση. Οι επισκέπτες θέλουν να ενημερωθούν για τα τελευταία μοντέλα, τις νέες εκδόσεις, τη τεχνολογία και τις προωθητικές ενέργειες που εφαρμόζουν οι εταιρείες.

Ήδη οι εκπρόσωποι των εταιρειών έχουν πάρει παραγγελίες για σημαντικό αριθμό αυτοκινήτων ενώ εκτιμούν ότι τις επόμενες ημέρες θα αυξηθεί ο αριθμός των παραγγελιών. Ένα ακόμη στοιχείο που αξίζει να τονισθεί είναι ότι οι υποψήφιοι αγοραστές ενδιαφέρονται για τις πιο πλούσιες εκδόσεις των αυτοκινήτων που επιλέγουν.

Η αύξηση των πωλήσεων των καινούργιων αυτοκινήτων τον Οκτώβριο κατά 13% καθώς και η αύξηση του όγκου των πωλήσεων στο δεκάμηνο Ιανουάριου – Οκτωβρίου 2018 κατά 19,8 %, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα, επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον των οδηγών για την απόκτηση ενός καινούργιου και ασφαλούς αυτοκινήτου, με περιορισμένους ρύπους.

Η φετινή Αυτοκίνηση – ΕΚΟ 2018, που πραγματοποιείται με τη χορηγία επικοινωνίας του fleetnews.gr είναι αναβαθμισμένη, έχουν προστεθεί 1500 τ.μ εκθεσιακού χώρου για να φιλοξενηθούν περισσότερες εισαγωγικές αντιπροσωπείες. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή έως την Κυριακή 18 Νοεμβρίου. Έχει εξασφαλιστεί μεγάλος χώρος για δωρεάν parking.

Προηγούμενο άρθροΔυναμική αύξηση Κύκλου Εργασιών και Κερδοφορίας για τον όμιλο Autohellas
Επόμενο άρθροΔιεθνή βραβεία σχεδίασης για τα ελαστικά Kumho