Το μικρότερο μέλος της οικογένειας των SUV της Hyundai Motor, το BAYON βραβεύθηκε ως το «Καλύτερο Αυτοκίνητο Εισαγωγής» (Best Import Car) για το 2022 από το περιοδικό Auto Bild.

Το SUV της Hyundai ήταν ο απόλυτος νικητής της κατηγορίας «Μικρά SUV». Το βραβείο κρίθηκε από τους βαθμούς που συγκέντρωσε το BAYON σε διάφορες δοκιμές που πραγματοποίησε το Auto Bild κατά τη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών.

«Ένα τέτοιο βραβείο από μια τόσο δημοφιλή έκδοση όπως το Auto Bild δείχνει πώς το BAYON έχει τεράστια αποδοχή 18 μήνες από την άφιξή του στην ευρωπαϊκή αγορά» δήλωσε ο Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing, Product και PR της Hyundai Motor Europe. «Με κομψή σχεδίαση, ευρύχωρο εσωτερικό και μια μακρά λίστα προηγμένων χαρακτηριστικών ασφάλειας και συνδεσιμότητας, το BAYON ξεχωρίζει στην κατηγορία του. Αυτή η τελευταία επιτυχία υπογραμμίζει τον τρόπο με τον οποίο η στρατηγική μας για μια μεγάλη γκάμα οχημάτων SUV για διαφορετικές ομάδες πελατών αποδίδει καρπούς».

Το BAYON αναπτύχθηκε στην Ευρώπη ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά. Διαθέτει μια εξαιρετικά ανταγωνιστική θέση στην κατάταξη των εκπομπών ρύπων CO2 χάρη στην ανανεωμένη οικογένεια κινητήρων Kappa.

Ο 1.0 T-GDi είναι ένας τρικύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας με άμεσο ψεκασμό για βέλτιστη απόδοση. Ο συνδυασμός της μοναδικής 48V Hybrid τεχνολογίας της Hyundai με το έξυπνο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων (iMT), έχει ως αποτέλεσμα ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση καυσίμου. Στην κορυφή της γκάμας του, το BAYON διατίθεται με κινητήρα 1.0 T-GDi 48V Hybrid και 100hp ή 120hp και μπορεί να συνδυαστεί με 6-τάχυτο έξυπνο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων (6-iMT) ή κιβώτιο 7 σχέσεων διπλού συμπλέκτη (7-DCT). Με μεταξόνιο 2.580 χιλιοστών, το BAYON διαθέτει άνετο εσωτερικό, ενώ ο άνω του μέσου όρου χώρος αποσκευών του προσφέρει σημαντικό χώρο για τις αποσκευές. Το crossover SUV της Hyundai προσφέρει 411 λίτρα σύμφωνα με το πρότυπο VDA.

Παράλληλα, το BAYON προσφέρει την πιο προηγμένη γκάμα χαρακτηριστικών συνδεσιμότητας και ενεργητικής ασφάλειας στην κατηγορία του με το ολοκληρωμένο πακέτο Smart Sense στάνταρ, διασφαλίζοντας ότι οι οδηγοί παραμένουν προσηλωμένοι στην οδήγηση. Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν μια οθόνη 10,25 ιντσών (AVN) και κορυφαίες λειτουργίες infotainment.

Από τις προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας έως τα προσανατολισμένα στην άνεση χαρακτηριστικά του, το κομψό crossover SUV της Hyundai είναι ο τέλειος σύντροφος εντός και εκτός πόλης.

Προηγούμενο άρθροΑπό τον Βόρειο Πόλο στον Νότιο Πόλο το Ariya e-4ORCE
Επόμενο άρθροΗ Geely Holding ξεπέρασε τις 2,3 εκατ. μονάδες το 2022