Υπάρχει λόγος που το private lease (ιδιωτική μίσθωση) αυξάνεται τόσο γρήγορα. Απλούστατα όλοι κερδίζουν: Οι κατασκευατές, οι προμηθευτές, οι καταναλωτές και οι επιχειρήσεις. Ιδού οι έξι συντελεστές της επιτυχίας του.

Καταναλωτές

  • Η ιδιωτική μίσθωση συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της ιδιοκτησίας και της μίσθωσης: έχουν μακροχρόνια χρήση ενός οχήματος αλλά πληρώνουν μόνο ένα πάγιο μηνιαίο τέλος, εξαλείφοντας τον κίνδυνο υψηλού μη αναμενόμενου κόστους για service.
  • Μέσω ιδιωτικής μίσθωσης, οι καταναλωτές που διαφορετικά ίσως δεν θα είχαν τα μέσα, έχουν πρόσβαση σε ένα νέο όχημα. Κατά την ανανέωση της μίσθωσης, συνήθως μετά από τρία χρόνια, μπορούν να αποκτήσουν και πάλι το τελευταίο μοντέλο. Οι ιδιωτικές μισθώσεις μεταχειρισμένων οχημάτων γίνονται επίσης ολοένα και πιο δημοφιλείς.

Εταιρείες Leasing

  • Αυτό ο τύπος μίσθωσης (private leasing) ανοίγει έναν εντελώς νέο αγοραστικό τομέα, που είναι μεγαλύτερος από τον εταιρικό . Στις ώριμες αγορές, μεγάλο μέρος της ανάπτυξης της αγοράς μισθώσεων τα τελευταία χρόνια προέρχεται από την ιδιωτική μίσθωση.
  • Λόγω της αύξησης της ζήτησης, οι εταιρείες leasing μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη δύναμη των μεγαλύτερων αριθμών για να διαπραγματευτούν καλύτερους όρους με τους κατασκευατές, συχνά με τη μορφή μεγαλύτερων εκπτώσεων.

Κατασκευαστές

  • Ό,τι είναι καλό για τις εταιρείες leasing, είναι καλό και για τους κατασκευατές: η ιδιωτική μίσθωση είναι σε θέση να προσεγγίσει μια σειρά από πελάτες που δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν προηγουμένως και τους επιτρέπει να επιτυγχάνουν τους ετήσιους στόχους, όσον αφορά στις πωλήσεις οχημάτων, ευκολότερα.

Επιχειρήσεις

  • Κοστίζει πολύ λίγο στις επιχειρήσεις να προσφέρουν ιδιωτική μίσθωση στους εργαζομένους τους και σε αντάλλαγμα αποκομίζουν μια σειρά οφελών, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης ικανοποίησης και αφοσίωσης τους.
Προηγούμενο άρθροΤο Autobest “Best Buy Car of Europe” σε τρία μοντέλα του Groupe PSA
Επόμενο άρθροΦόρτιση ενός EV σε λίγα λεπτά; Εφικτή με το FastCharge