Škoda KAMIQ

Το ολοκαίνουργιο Škoda KAMIQ κάνει την πανελλήνια πρεμιέρα του στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019, που ανοίγει τις πύλες της στο τέλος της εβδομάδας. Το νέο compact SUV της Škoda θα έχει κυρίαρχη θέση στο ιδιαίτερα εντυπωσιακό περίπτερο της μάρκας, στην είσοδο της κεντρικής αίθουσας της έκθεσης.

Τρία Škoda KAMIQ, δύο με κινητήρα βενζίνης και ένα με κινητήρα πετρελαίου, στην πλούσια έκδοση Style και με διαφορετικά επίπεδα επιπλέον εξοπλισμού, θα τραβήξουν την προσοχή των επισκεπτών καθώς η πρεμιέρα του KAMIQ είναι ένα από τα highlights της εφετινής έκθεσης.

Škoda SUPERB

Πρεμιέρα όμως και για το ανανεωμένο SUPERB ενώ δυναμικό παρών και από τα best-seller SUV της μάρκας, το ΚΑROQ, «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2019» και το KODIAQ, το πιο μεγάλο SUV της μάρκας. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει το επίσης νέο πεντάθυρο χάτσμπακ, το SCALA.

Το περίπτερο της Škoda, συνολικής επιφάνειας 427 τ.μ., δίνει μία πλήρη εικόνα της νέας εποχής της μάρκας, με μοντέλα που διακρίνονται για το εντυπωσιακό τους design, την υψηλή ποιότητα και την προηγμένη τεχνολογία.

Πιστή στην παράδοσή της, η Škoda, με motto το

Škoda SCALA

‘’We love cycling’’ ως αναπόσπαστο στοιχείο του DNA της μάρκας, φιλοξενεί στο περίπτερο ως εκθέματα και δύο ποδήλατα, συμπεριλαμβανομένου του κορυφαίου ηλεκτρικού ποδηλάτου της γκάμας, του e-ΒΙΚΕ.

Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της έκθεσης συνεχίζεται το πρόγραμμα «Škoda ONE – Καθαρή Αυτοκίνηση», με το οποίο η απόκτηση ενός νέου μοντέλου της μάρκας, σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και πιο φιλικού προς το περιβάλλον, γίνεται εύκολη και προσιτή. Το πρόγραμμα παρέχει σημαντικό οικονομικό όφελος που φτάνει έως τις 5.000 ευρώ, για την απόκτηση ενός τεχνολογικά προηγμένου αυτοκινήτου, που πληροί και τις τελευταίες, πιο αυστηρές προδιαγραφές εκπομπής ρύπων Euro 6.2. Χαρακτηριστικά, το όφελος για ένα SCALA είναι 1.500 ευρώ, για ένα KAROQ είναι 3.500 ευρώ ενώ για ένα KODIAQ φτάνει τις 5.000 ευρώ. Το πρόγραμμα αφορά συγκεκριμένες εκδόσεις κινητήρων και εξοπλισμού των παραπάνω μοντέλων και έχει διάρκεια ισχύος έως τις 30 Νοεμβρίου 2019. Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της Škoda και κατά της διάρκεια της έκθεσης, στο περίπτερο της Škoda.

Škoda FABIA

Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019 πραγματοποιείται με την υποστήριξη του fleetnews.gr και της ηλεκτρονικής έκδοσης FLEETNEWS  και του περιοδικού FLEET BUSINESS από τις 9-17 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, Δευτέρα-Παρασκευή: 15.00-21.00 Σάββατο-Κυριακή: 10.00-21.00.

 

Προηγούμενο άρθροH οδική ασφάλεια απαιτεί βελτίωση του αστικού περιβάλλοντος
Επόμενο άρθροH Engie τοποθέτησε σταθμό φόρτισης EV στη Vodafone