Η Arval έλαβε την πλατινένια διάκριση της πλατφόρμας Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας (CSR) της EcoVadis και κατατάσσεται στο 1% των κορυφαίων εταιρειών του κλάδου, που έχουν αξιολογηθεί από αυτήν.

Το 2020, η Arval βαθμολογήθηκε με 74/100, σε σύγκριση με το 70/100 του 2019. Αυτή η βαθμολογία επιτρέπει στην Arval να μεταπηδήσει από το Χρυσή στην Πλατινένια διάκριση, την ανώτατη της κατάταξης EcoVadis. Για 5η συνεχή χρονιά επιβεβαιώνεται η δέσμευση της Arval στην Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα, την οποία η εταιρεία θέτει στο επίκεντρο της νέας στρατηγικής της, Arval Beyond.

Η κλιματική αλλαγή και η βιωσιμότητα ουδέποτε υπήρξαν πιο σημαντικές για τους φορείς της αυτοκινητοβιομηχανίας και της κινητικότητας. Επί 30 χρόνια -επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση- η Arval εστιάζει επιτυχώς την εμπειρία της στο leasing ολοκληρωμένων υπηρεσιών. Σήμερα, με την αξιοσημείωτη κινητοποίηση των ομάδων της, την αξιόπιστη επιχειρηματική της δραστηριότητα και την υποστήριξη του BNP Paribas Group, συμμορφούμενη με τους Στόχους Αειφόρου Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (SDG), η εταιρεία επαναβεβαιώνει τη φιλοδοξία της να φέρει τα πάνω κάτω. Η Arval βοηθά τους πελάτες της στην ενεργειακή τους μετάβαση, μέσω της κύριας δραστηριότητάς της: προσφέροντας βιώσιμες λύσεις κινητικότητας.

Στόχος της Arval είναι η οικοδόμηση μιας ισχυρής κουλτούρας υπευθυνότητας, βασισμένης στο ταλέντο και την συμμετοχή, που θα εμπνεύσει όλους τους εργαζομένους της να ασκούν θετικό αντίκτυπο κάθε μέρα σε ό,τι κάνουν.

“Το CSR δεν είναι μόνο ζήτημα ευθύνης αλλά και εμπιστοσύνης. Οι ομάδες μας και οι πελάτες μας περιμένουν από εμάς να πρωτοστατήσουμε. Και για να το κάνουμε αυτό, προσπαθούμε να εφαρμόσουμε απτές λύσεις υποστήριξης των πελατών μας στη στρατηγική τους ενεργειακής μετάβασης και κινητικότητας. Το κάνουμε δίνοντας το παράδειγμα: προσπαθούμε πάντα να δοκιμάσουμε τα προϊόντα μας εντός της εταιρείας πριν τα παραδώσουμε στους πελάτες μας. Η οικοδόμηση ενός βιώσιμου μέλλοντος αποτελεί τεράστια πρόκληση και πρέπει να συμμετέχουν όλοι στην Arval”, δήλωσε ο Alain Van Groenendael, Πρόεδρος και CEO της Arval.

Η EcoVadis διαχειρίζεται μια διαδικτυακή πλατφόρμα συνεργασίας, επιτρέποντας στις εταιρείες να αξιολογούν την απόδοσή τους στo CSR βάσει των πολιτικών, των δράσεων και των αποτελεσμάτων της, καθώς και των συνεισφορών απόψεων ανεξάρτητων επαγγελματιών και ενδιαφερομένων μερών. Οι εταιρείες αξιολογούνται βάσει επτά δεικτών και τεσσάρων θεμάτων: Περιβάλλον, Εργασία και Ανθρώπινα Δικαιώματα, Ηθική και Βιώσιμες Προμήθειες.

Προηγούμενο άρθροΤο Volkswagen Golf στην κορυφή της Ευρώπης το 2020
Επόμενο άρθροOnline παραγγελία ανταλλακτικών – αξεσουάρ Nissan