Πιστοποίηση Great Place to Work για την Fleet Complete

Η Fleet Complete έλαβε πιστοποίηση από την Great Place to Work Hellas.  Η εταιρεία αναγνωρίστηκε ως εργοδότης επιλογής στην Ελλάδα, με βάση τις εμπειρίες και την αξιολόγηση των εργαζομένων της.

Με βάση την ανάλυση της εταιρικής της κουλτούρας, αλλά και της εμπειρίας των εργαζομένων της στην Ελλάδα, η Fleet Complete, πάροχος υπηρεσιών τηλεματικής, ανακοίνωσε ότι έλαβε την Πιστοποίηση της Great Place to Work®. Ύστερα από μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση από την Great Place to Work® Hellas, η εταιρεία αναγνωρίστηκε επίσημα ως εργοδότης επιλογής για την ελληνική αγορά.

«Αυτή η πιστοποίηση αποδεικνύει τη σταθερή αφοσίωσή μας στις βασικές αξίες μας για τον Άνθρωπο, την Ποιότητα, την Καινοτομία και την Παραγωγικότητα σε όποιο σημείο του κόσμου και αν βρισκόμαστε ως οργανισμός», δήλωσε ο Τόνυ Λουράκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Fleet Complete. «Οι ομάδες μας αποτελούνται από άτομα με ταλέντο και πάθος, με σπουδαίο πνεύμα και διάθεση συνεργασίας, και προσπαθούμε να παρέχουμε σε όλους τους ανθρώπους μας ένα εργασιακό περιβάλλον που υποστηρίζει κάθε δυνατή προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά».

Το Πρόγραμμα Πιστοποίησης Great Place to Work® θέτει το πρότυπο για τα κορυφαίο εργασιακό περιβάλλον σε ολόκληρο τον κόσμο. Η πιστοποίηση βασίζεται πρωτίστως στην άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική αξιολόγηση, η οποία διεξάγεται από τους εργαζομένους μιας εταιρείας, αναφορικά με την εμπειρία τους στο εργασιακό τους περιβάλλον.

Προηγούμενο άρθροΟ Ιάκωβος Αλμασίδης Διευθυντής After Sales στη Suzuki
Επόμενο άρθροΝέο Opel Grandland, διαθέσιμο για παραγγελία