Το πρότυπο Hyundai Ioniq 5 N NPX1

Η Hyundai Motor Company αποκάλυψε το «Ioniq 5 N NXP1», ένα πρότυπο μοντέλο εξοπλισμένο με πρωτότυπα σπορ εξαρτήματα N Performance, στο Tokyo Auto Salon του 2024.

Η Hyundai Motor Company σχεδιάζει να βελτιώσει την εμπειρία κατοχής ηλεκτρικών οχημάτων (EV) υψηλών επιδόσεων με τα N Performance Parts, η οποία ξεκίνησε αρχικά το 2019 και συνεχίζει να αναπτύσσει εξαρτήματα υψηλών επιδόσεων εξαιρετικής ποιότητας. Συνεχίζοντας από οχήματα με κινητήρα εσωτερικής καύσης (ICE), όπως τα Elantra N, i30 N και i20 N, η Hyundai N σχεδιάζει να προσφέρει εξειδικευμένα σπορ εξαρτήματα για αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα N, συμπεριλαμβανομένου του Ioniq 5 N.

Το πρότυπο Hyundai Ioniq 5 N NPX1

Το πρότυπο μοντέλο «Ioniq 5 N NXP1» αναδεικνύει μια σειρά βελτιώσεων ειδικά για μοντέλα N που θα είναι διαθέσιμες προς πώληση στο εγγύς μέλλον. Διαθέτει μπροστινό splitter από ανθρακονήματα, μαρσπιέ, πίσω διαχύτη, αεροτομή πίσω φτερού, τροχούς ελαφρού κράματος με ανθρακονήματα, τακάκια φρένων υψηλής απόδοσης και χαμηλωμένες αναρτήσεις. Το εσωτερικό του πρότυπου μοντέλου αναβαθμίζεται περαιτέρω με επενδύσεις Alcantara και αγωνιστικά μπάκετ καθίσματα.

Ξεκινώντας με το Ioniq 5 N, η Hyundai N θα επεκτείνει τη διαθεσιμότητα των προϊόντων N Performance Parts σε όλα τα μοντέλα N.

«Το 2024, η Hyundai Motor Company θα κάνει ακόμη ένα βήμα προς τα εμπρός ως ηγέτης στην αγορά των εξαρτημάτων βελτίωσης κατάλληλων για τη νέα εποχή των ηλεκτρικών (EV) οχημάτων υψηλών επιδόσεων, όπως αποδεικνύεται με το πρότυπο μοντέλο «NPX1», δήλωσε ο Joon Park, Vice President του N Brand Management Group. «Δεν περιοριζόμαστε μόνο στα εξαρτήματα βελτιώσεων. Αναπτύσσουμε επίσης τη δυνατότητα προσαρμογής λογισμικού, όπως η βαθμονόμηση ήχου και η ρύθμιση της ανάρτησης του οχήματος μέσω Over-the-Air αναβαθμίσεων, που θα ανοίξουν μια εντελώς νέα κατηγορία εξατομίκευσης των ηλεκτρικών (EV) οχημάτων για ένα συναρπαστικό μέλλον στην κοινότητα των βελτιώσεων».

Προηγούμενο άρθροΡεκόρ πωλήσεων της Toyota Motor Europe το 2023
Επόμενο άρθροΟ Carlos Zarlenga COO Stellantis Βόρειας Αμερικής