Το Cybertruck είναι το καλύτερο προϊόν της Tesla; Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η ίδια η εταιρεία, η οποία παρέδωσε τα πρώτα μοντέλα σε πελάτες στο εργοστάσιο της αυτοκινητοβιομηχανίας στο Austin, τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του μοντέλου.

Για το ηλεκτρικό pickup της Tesla που παραπέμπει σε επιστημονική φαντασία, την οποία όπως αναφέρει «μετέτρεψε σε πραγματικότητα», ο Elon Musk είπε ότι ξεπερνά τους ανταγωνιστές του σε ικανότητα ρυμούλκησης και επιτάχυνση.

Τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται από την Tesla για το Cybertruck είναι τα εξής:

– Πιο χρήσιμο από ένα φορτηγό, πιο γρήγορο από ένα σπορ αυτοκίνητο, ικανότητα ρυμούλκησης 11.000 λιβρών, μέγιστο ωφέλιμο φορτίο 2.500 λιβρών. Εκτιμώμενη αυτονομία 340 μιλίων. (Dual Motor) 0-60 μίλια σε 2,6 δευτερόλεπτα. (Tri Motor)

Εξαιρετικά άκαμπτος εξωσκελετός από ανοξείδωτο χάλυβα και ανθεκτικό στη θραύση Armor Glass. Λιγότερα βαθουλώματα, λιγότερες ζημιές και λιγότερη διάβρωση. Εύκολες και απλές επισκευές. Το Armor Glass μπορεί να αντέξει πρόσκρουση μπέιζμπολ με 70 mph ή χαλάζι κατηγορίας IV και το μονωτικό γυαλί παρέχει αθόρυβη καμπίνα.

– Ηλεκτρονικός χειρισμός και οπίσθια διεύθυνση. Χειρισμός σπορ αυτοκινήτου και καλύτερη ακτίνα περιστροφής από τα περισσότερα sedan. Επίσης, εκπληκτική σταθερότητα και ευελιξία για το μέγεθός του.

Προσαρμόσιμη αερανάρτηση 4 σημείων. Διαθέτει διαδρομή 12” και ύψος 17”.

– Άφθονος αποθηκευτικός χώρος 6’x4’ που δεν χρειάζεται επένδυση και είναι αρκετά μεγάλος για δομικά υλικά 4’x8’. 67 κυβ. πόδια αποθηκευτικού χώρου που κλειδώνει (54 κυβ. πόδια επιπλέον με αναδιπλωμένα πίσω καθίσματα), με κάλυμμα Vault ανθεκτικό στο πάτημα.

– Τροφοδοτεί τα πάντα. Ενσωματωμένες πρίζες: Τροφοδοσία καμπίνας 120v, τροφοδοσία χώρου φόρτωσης 120v και 240v. Εάν πέσει το δίκτυο, το Cybertruck μπορεί να παρέχει έως και 11,5 kW απευθείας στο σπίτι.

– Ευρυχωρία και άνεση. Οθόνη αφής 18,5” εμπρός και οθόνη αφής 9,4” πίσω, με νέα ηχεία UI. 15, με 2 subwoofer και ενισχυτές ήχου υψηλής ποιότητας.

– Ενσωματωμένο φίλτρο HEPA νοσοκομειακής ποιότητας.

Το Tesla Cybertruck κοστίζει 60.990 δολάρια.

Προηγούμενο άρθροMG4, το ηλεκτρικό μοντέλο που ξεχωρίζει
Επόμενο άρθροΠαγκόσμια αγορά οχημάτων χαμηλής ταχύτητας (LSV)