Τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη στην Ελλάδα και συγκεκριμένα την πόλη της Θεσσαλονίκης επέλεξε η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία για το παγκόσμιο λανσάρισμα της νέας σειράς φορτηγών Volvo Aero.

Το λανσάρισμα των φορτηγών Volvo Aero στην Ελλάδα τιμά τη χώρα και ιδιαίτερα τη συμπρωτεύουσα που θα φιλοξενήσει δεκάδες δημοσιογράφους του ειδικού τύπου από τριάντα χώρες της Ευρώπης, την Τουρκία αλλά και την ανατολική και νότια Ασία.

Το Driving Impression είναι ένα μεγαλειώδες πρόγραμμα γνωριμίας και οδηγικής απόλαυσης των νέων φορτηγών με την πραγματοποίηση δρομολογίων 300 χιλιομέτρων πάνω στον δημοφιλή αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας Οδού, μια απόσταση αρκετή για να βιώσει κανείς την πρωτόγνωρη όσο και θαυμαστή εμπειρία που προσφέρουν τα νέα Volvo Aero.

Δώδεκα καινούργια φορτηγά ανάμεσά τους και ηλεκτρικά

Όλα τα φορτηγά που θα παρουσιαστούν είναι κατάλληλα διαμορφωμένα για ένα μεγάλο εύρος μεταφορικών εφαρμογών.

Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν 12 οχήματα, τράκτορες και μονά φορτηγά: Το Volvo FH16 Aero των 780 HP με τον 17λιτρο κινητήρα, το FH με το 13λιτρο μηχανικό σύνολο, το αμιγώς ηλεκτρικό φορτηγό Volvo FH (Battery Electric Vehicle), καθώς και ένα ακόμη Volvo της σειράς FM.

Τα παραπάνω οχήματα θα είναι διαθέσιμα για test drive, ενώ στατικά θα παρουσιαστούν επίσης ένας τράκτορας FH, ένα μονό φορτηγό FH με γερανό-γάντζο, καθώς και ένα ακόμη εργοταξιακό μονό φορτηγό της σειράς FMX επίσης με γερανό-γάντζο.

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη για τον κόσμο των μεταφορών

Για τους αυτοκινητιστές, τους υπεύθυνους των στόλων φορτηγών μεταφορικών και εμπορικών επιχειρήσεων, για τον κόσμο των μεταφορών γενικότερα, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη σε συνεργασία με τη Volvo Trucks θα διοργανώσει μια ανοιχτή εκδήλωση (open day) στις 27-28 Απριλίου με την παρουσίαση των νέων μοντέλων Volvo Aero.

Πελάτες, φίλοι της μάρκας, μεταφορείς και επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα νέα οχήματα, να ενημερωθούν και να συζητήσουν με τα στελέχη της αντιπροσωπείας κάθε τεχνική ή άλλη λεπτομέρεια.

Προηγούμενο άρθροΣυνεργασία TFL με Mercedes-Benz AG και Sopra Steria
Επόμενο άρθροZEV-UP: επανάσταση στις αστικές μεταφορές