Η JLR ανακοίνωσε πρόσφατα την οριστική τοποθέτηση του Adrian Mardell ως CEO και του Richard Molyneux ως CFO της εταιρείας.

Ο Adrian Mardell ανέλαβε προσωρινός CEO (Chief Executive Officer) της JLR στις 16 Νοεμβρίου 2022, μετά την παραίτηση του Thierry Bollore, έχοντας διατελέσει Chief Financial Officer (CFO) και μέλος του ΔΣ της εταιρείας κατά τα τρία προηγούμενα χρόνια.

Richard Molyneux

Ο Richard Molyneux που αναλαμβάνει CFO της JLR, είχε αναλάβει Προσωρινός Chief Financial Officer  στις 12 Δεκεμβρίου 2022, μετά από έξι χρόνια ως Διευθυντής Οικονομικών και Λειτουργιών (Finance and Operations  Director) της εταιρείας,

Συγχαίροντας τα δύο ανώτατα στελέχη της εταιρείας, ο κ. Chandrasekaran, Πρόεδρος των Tata Sons, Tata Motors και JLR, δήλωσε: Ο Adrian και ο Richard είναι μια εξαιρετική ομάδα με σημαντική ηγετική εμπειρία της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ανυπομονώ να συνεργαστώ περαιτέρω μαζί τους, προς τον μετασχηματισμό της JLR στη σύγχρονη πολυτέλεια, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Adrian Mardell, δήλωσε: «Ήταν τεράστιο προνόμιο να ηγούμαι της JLR τους τελευταίους οκτώ μήνες και είμαι περήφανος που ανέλαβα CEO αυτής της φανταστικής επιχείρησης που με διαμόρφωσε τα τελευταία 32 χρόνια. Έχουμε το κατάλληλο όραμα και ανθρώπους για να υλοποιήσουμε τη στρατηγική μας για το Reimagine και είναι τιμή μου να ηγούμαι της JLR στην πορεία που ακολουθεί».

Ο Richard Molyneux δήλωσε: «Είμαι ευτυχής που ανέλαβα CFO στην JLR. Η οικονομική μας θέση συνεχίζει να βελτιώνεται και αυτό, σε συνδυασμό με τις αξιοζήλευτες μάρκες μας και την επένδυσή μας των 15 δισ. λιρών τα επόμενα πέντε χρόνια, μου εμπνέει μεγάλη εμπιστοσύνη για τον μετασχηματισμό μας».

Φωτογραφίες: JLR

Προηγούμενο άρθροΈκλεισαν οι Otonomo και Wejo
Επόμενο άρθροΧρηματοδότηση της ALD I LeasePlan από την ΕΤΕπ