Το νέο Opel Combo Life επιλέχθηκε ως “Best Buy Car of Europe 2019” από την επιτροπή του Autobest, που εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από την άριστη σχέση αξίας/τιμής του αυτοκινήτου. Το Combo Life αναδείχτηκε νικητής, μετά από μάχη με πέντε ακόμα διεκδικητές του τίτλου (Citroën C4 Cactus, Dacia Duster, Ford Focus, Kia Ceed, Toyota Corolla).

Η κριτική επιτροπή των δημοσιογράφων από 31 eυρωπαϊκές χώρες αποφάσισε υπέρ του Combo Life μετά τον τελευταίο γύρο δοκιμαστικής οδήγησης στην ιταλική πίστα Vairano. Το Opel προσφέρει υπερσύγχρονες τεχνολογίες όπως, Προσαρμοζόμενο Σύστημα Διατήρησης Σταθερής Ταχύτητας [Adaptive Cruise Control ή ACC], Σύστημα Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού [driver drowsiness alert], κάμερα οπισθοπορείας 180 μοιρών, head-up display και προστασία “Flank Guard” για τα πλαϊνά τμήματα του αμαξώματος. Το Combo συνδυάζει επίσης την άνεση και τη δυναμική συμπεριφορά ενός επιβατικού αυτοκινήτου με την προσαρμοστικότητα ενός οχήματος ελεύθερου χρόνου. Στην αξιολόγησή τους, τα μέλη της επιτροπής εστίασαν επίσης στο κόστος ιδιοκτησίας, στη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και στα υψηλά πρότυπα τεχνικής υποστήριξης του δικτύου service. Ο νικητής του βραβείου “Best Buy Car of Europe 2019” πρέπει να προσφέρει το καλύτερο συνολικό πακέτο, και η πέμπτη γενιά Combo αποδείχτηκε ασυναγώνιστη.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι από την απόφαση των 31 ανεξάρτητων μελών της επιτροπής Autobest”, δήλωσε ο CEO της Opel, Michael Lohscheller. “Με το Combo, ο πελάτης κερδίζει πολλά σε σχέση με το αντίτιμο που καταβάλει – που είναι το μυστικό για να κερδίσεις έναν τίτλο ‘Best Buy Car of Europe’. Το νέο Opel Combo Life είναι πολυτάλαντο και μπορεί να κάνει σχεδόν τα πάντα. Παίζει σημαντικό ρόλο στη συνεχιζόμενη προϊοντική μας επέλαση, στο πλαίσιο της οποίας οκτώ νέα μοντέλα θα λανσαριστούν την επόμενη διετία”.

Ο Dan Vardie, ιδρυτής και πρόεδρος του Autobest δήλωσε από την πλευρά του: “Είχαμε πολύ ισχυρό ανταγωνισμό μεταξύ των φιναλίστ, έναν αριθμό ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού. Το Opel Combo Life, μαζί με τα Citroën Berlingo και Peugeot Rifter – που συμμετείχαν σαν ένα μοντέλο, κάτι που γίνεται επίσης για πρώτη φορά στην ιστορία μας – κατάφερε να εντυπωσιάσει τα μέλη της επιτροπής και να κερδίσει επάξια τον τίτλο ‘Best Buy Car of Europe’. Ο νικητής αντιπροσωπεύει μία πολύ αποδοτική λύση για τον Ευρωπαίο πελάτη”.

Ως “Best Buy Car of Europe 2019” το Combo Life συνεχίζει την ισχυρή παράδοση της Opel. Τα τελευταία χρόνια, η γερμανική εταιρία σημείωσε δύο επιτυχίες στα βραβεία Autobest. Το Opel Corsa νίκησε τόσο το 2007 όσο και το 2015. Ο θεσμός Autobest απονέμει τον τίτλο “Best Buy Car of Europe” από το 2000.

Προηγούμενο άρθρο1oς αγώνας της σαιζόν στη Formula E και πρώτοι βαθμοί για την Audi
Επόμενο άρθροΗ Θεσσαλονίκη θα κινείται με τα ηλεκτρικά πατίνια της Lime