All-new Honda Jazz delivers powerful hybrid performance and advanced connectivity

Η Honda πραγματοποίησε online την παρουσίαση της νέας τεχνολογίας e:TECHNOLOGY, που διαθέτει πλέον η εξηλεκτρισμένη γκάμα της.

Αφού ακυρώθηκε -λόγω κορωνοϊού- το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, οι αυτοκινητοβιομηχανίες, που είχαν προγραμματίσει τις πρεμιέρες τους εκεί, προχώρησαν σε online παρουσίαση των μοντέλων τους.

Το σύστημα e:HEV που αναπτύχθηκε για το Jazz περιλαμβάνει δύο συμπαγείς, ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες, ένα βενζινοκινητήρα 1.5L DOHC i-VTEC, μία μπαταρία ιόντων λιθίου και ένα πρωτοποριακό κιβώτιο μιας σχέσης μετάδοσης μέσω ευφυούς μονάδας ελέγχου ισχύος. Αυτές οι προηγμένες τεχνολογίες συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους ώστε να επιτυγχάνουν μία αποδοτική, ομαλή, άμεση απόκριση.

Επίσης, έγινε παρουσίαση του νέου Jazz Hybrid και του Jazz Crosstar που είναι εμπνευσμένο από SUV καθώς και τα δύο διαθέτουν την e:HEV υβριδική τεχνολογία, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη από το καλοκαίρι.

Την online παρουσίαση της e:TECHNOLOGY και των νέων μοντέλων έκανε ο Tom Gardner, Senior Vice President, Honda Motor Europe, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε στο video.

Να σημειωθεί ότι η Honda σκοπεύει να προσφέρει όλα της τα μοντέλα εξηλεκτρισμένα μέχρι το 2022.

 

Προηγούμενο άρθροΗ νέα Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC+
Επόμενο άρθροAmi, 100% ηλεκτρική κινητικότητα προσβάσιμη σε όλους