Βήμα – βήμα ενισχύει την παρουσία της στην Ευρώπη η αυτοκινητοβιομηχανία Omoda & Jaecoo – η εταιρία που έχοντας παγκόσμιο όραμα και επιχειρώντας να προσφέρει υψηλά πρότυπα ποιότητας, συνδυάζει τη σύγχρονη αισθητική με τα προηγμένα χαρακτηριστικά. Στο πλαίσιο αυτό λανσάρει το OMODA 5, ενώ προηγουμένως είχε παρουσιάσει το JAECOO 7.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο test drive του OMODA 5 για τους εκπροσώπους του ειδικού τύπου από όλον τον κόσμο, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τορίνο στην Ιταλία (Salone Auto Torino 2024). Η εκδήλωση αυτή ενίσχυσε την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στο προϊόν, ενώ τράβηξε την προσοχή στην ανάπτυξη της μάρκας στην Ιταλία., ο Κινέζος Υπουργός Εμπορίου, Wang Wentao, επισκέφθηκε την έκθεση, όπου δοκίμασε το OMODA 5, εκφράζοντας τον θαυμασμό του για τον σχεδιασμό, την τεχνολογία και την εμπειρία οδήγησης, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή θέση της μάρκας στην ευρωπαϊκή αγορά.

OMODA 5: Ισχυρή Παρουσία και Στερεή Φήμη
Η εκδήλωση συγκέντρωσε σχεδόν 90 κορυφαία μέσα ενημέρωσης και ειδικούς της αυτοκινητοβιομηχανίας, που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις επιδόσεις του OMODA 5. Το μοντέλο, με τον 1.6 λίτρων turbocharged τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα του, προσφέρει εξαιρετική επιτάχυνση και συναρπαστική εμπειρία οδήγησης. Εμπνευσμένο από τη σχεδιαστική φιλοσοφία «Τέχνη σε Κίνηση», το OMODA 5 συνδυάζει αρμονικά τη δυναμική και τη σταθερότητα, προσδίδοντας αίσθηση ταχύτητας και δύναμης με τις λείες γραμμές του.

OMODA 5

OMODA & JAECOO: Ευρωπαϊκή Εδραίωση και Παγκόσμια Επέκταση
Η OMODA & JAECOO σημειώνει ισχυρή ανάπτυξη στην αγορά το 2024, ενισχύοντας τη διείσδυσή της στην Ευρώπη. Το JAECOO 7 έκανε την εμφάνισή του στην Ισπανία τον Σεπτέμβριο, ενώ το Plug-in Hybrid μοντέλο παρουσιάστηκε στην ευρωπαϊκή αγορά, εντυπωσιάζοντας με τις off-road δυνατότητες και την τεχνολογία του. Η μάρκα συνεχίζει να επεκτείνεται με σημαντικά λανσαρίσματα, όπως το OMODA E5 και C5, και συνεχίζει να ενδυναμώνει την παρουσία της με εκδηλώσεις σε πολλές χώρες της Ευρώπης, εδραιώνοντας τη φήμη της στην ευρωπαϊκή αγορά.

Παγκόσμια Προβολή: Νέα Λανσαρίσματα στη Διεθνή Σύνοδο Κορυφής Χρηστών τον Οκτώβριο
Η OMODA & JAECOO προχωρά σταθερά με σταθερά βήματα στην παγκόσμια επέκτασή της. Τον Οκτώβριο, στη Διεθνή Σύνοδο Κορυφής Χρηστών, θα αναμένεται η παρουσίαση του JAECOO J5, του νέου SUV που ισορροπεί ιδανικά μεταξύ αστικής μετακίνησης και περιπέτειας.

JAECOO

Παράλληλα, θα αποκαλυφθούν τα αποτελέσματα των δοκιμών του JAECOO 7 PHEV, που διέσχισε τη μισή Κίνα με ένα μόνο ρεζερβουάρ. Η εκδήλωση αυτή θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε συζητήσεις συνδημιουργίας και ανταλλαγής ιδεών με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας.

Προηγούμενο άρθροΑναβαθμίζει τα μοντέλα της η BMW