Η OMODA&JAECOO συνεχίζει να ενισχύει τη θέση της στην ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου, επιδεικνύοντας δυναμική ανάπτυξη και σημαντικά επιτεύγματα. Μετά την είσοδό της στην Ισπανία, επεκτείνεται στην Πολωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο, γεγονός που την καθιερώνει ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες αυτοκινήτου παγκοσμίως.

Στην Πολωνία, τα νέα μοντέλα JAECOO 7 και OMODA 5 έχουν ενθουσιάσει την τοπική αγορά, αποτελώντας καθοριστικής σημασίας βήμα, για την στρατηγική εδραίωση της εταιρείας στην Ευρώπη. Τον Σεπτέμβριο, το JAECOO 7 και η έκδοση J7 PHEV έκαναν το ντεμπούτο τους στην Ισπανία, προκαλώντας θερμή ανταπόκριση, καθώς οι τεχνολογικές καινοτομίες σε συνδυασμό με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό των μοντέλων της, έχουν προσελκύσει την προσοχή των καταναλωτών.

Η OMODA&JAECOO όμως φαίνεται να μην αρκείται στις υπάρχουσες επιτυχίες της, αντιθέτως, επεκτείνει την παρουσία της με ραγδαίους ρυθμούς. Από την ευρωπαϊκή της είσοδο τον Απρίλιο του 2023, η εταιρεία έχει σημειώσει εντυπωσιακή ανάπτυξη σε παγκόσμια κλίμακα, με περισσότερες από 300.000 πωλήσεις σε μόλις 16 μήνες. Μέχρι τον Αύγουστο του 2024, οι πωλήσεις έχουν φτάσει τις 146.000 μονάδες, με τέσσερις συνεχόμενους μήνες άνω των 20.000 πωλήσεων. Η OMODA&JAECOO έχει δημιουργήσει δίκτυα σε 27 βασικές αγορές με πάνω από 900 αντιπρόσωπους.

Η OMODA&JAECOO ετοιμάζεται να συμμετάσχει στη Διεθνή Σύνοδο Χρηστών τον Οκτώβριο, όπου θα παρουσιάσει τα μοντέλα J6 και J7, προωθώντας τη συνεργασία με παγκόσμιους εταίρους και παρέχοντας έξυπνες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις μετακίνησης.

Προηγούμενο άρθροRENAULT EMBLEME: 90% μείωση του CO2 στον κύκλο ζωής του οχήματος
Επόμενο άρθροΑυτόνομα οχήματα και ρομπότ για την Uber Eats