Το μέλλον της ηλεκτροκίνησης στόλου ήταν στο επίκεντρο της Fleet Week του Fleet Europe, όπου ειδικοί του κλάδου μοιράστηκαν την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους σε ηλεκτρικά οχήματα.

Εκατοντάδες αρμόδιοι λήψης αποφάσεων στόλων από όλη την Ευρώπη συνδέθηκαν διαδικτυακά και παρακολούθησαν podcasts και webinars με θέμα τη μετάβαση σε οχήματα μηδενικών εκπομπών ρύπων κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Στόλου (Fleet Week).

Όλες αυτές οι ενότητες είναι τώρα διαθέσιμες διαδικτυακά:

  • Ανακαλύψτε πώς το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας των μεσαίου μεγέθους ηλεκτρικών οχημάτων, όπως τα Skoda Enyaq, VW ID.4 και Aiways U5, είναι πλέον χαμηλότερο από των αντίστοιχων βενζίνης και ντίζελ σε 16 ευρωπαϊκές χώρες. Αλλά οι κινητήρες εσωτερικής καύσης εξακολουθούν να έχουν το επάνω χέρι στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων. Δείτε εδώ.
  • Μάθετε γιατί η BMW θεωρεί τα PHEV σημαντικό βήμα για μετάβαση σε ηλεκτρικά οχήματα, με τις δυνατότητές τους μηδενικών εκπομπών ρύπων να θεωρούνται πλέον απαραίτητες σε 90 ευρωπαϊκές πόλεις. Δείτε εδώ.
  • Εξερευνήστε πως η συλλογή, η επεξεργασία, η ανάλυση και η καταγραφή δεδομένων χρήσης οχημάτων μπορούν να διευκολύνουν τη μετάβαση σε ηλεκτρικά οχήματα. Δείτε εδώ.
  • Μάθετε γιατί η αλληλοεπικάλυψη στόλου και κινητικότητας απαιτεί να εστιάσουν οι ομάδες στόλου, ανθρώπινου δυναμικού, οικονομικών και προμηθειών, στο συνολικό κόστος κινητικότητας και όχι στο κόστος ηλεκτρικών οχημάτων. Δείτε εδώ.
  • Ανακαλύψτε πώς τα συνδεδεμένα ηλεκτρικά οχήματα παρέχουν πλούσια δεδομένα προς ενίσχυση της παραγωγικότητας των οδηγών και μείωσης του συνολικού κόστους ιδιοκτησίας. Δείτε εδώ.
Προηγούμενο άρθροΑλλαγή της γραμμής χύτευσης στο Tochigi της Nissan
Επόμενο άρθροLeaseurope: Η πορεία της ευρωπαϊκής αγοράς το 2021