Οι υπηρεσίες της TMC διατίθενται σε πελάτες της SAP

Οι υπηρεσίες της TMC (The Miles Consultancy), εταιρείας εξειδικευμένης στην αποτύπωση χιλιομετρικών αποστάσεων, τον έλεγχο και τη διαχείριση καυσίμων, έχουν πλέον ενσωματωθεί στο Concur Expense της SAP.

Οι επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το Concur Expense μπορούν πλέον να καταγράφουν τις επαγγελματικές τους μετακινήσεις αυτομάτως, μέσω της εφαρμογής Mileage Track της TMC, η οποία περιλαμβάνει προαιρετικές υπηρεσίες συμπεριφοράς οδήγησης και επαγγελματικού κινδύνου.

Μέσω της Mileage Track, κάθε διαδρομή ελέγχεται, συμβάλλοντας στη διασφάλιση της συμμόρφωσης στις απαιτήσεις της τοπικής αγοράς και τις παγκόσμιες εταιρικές πολιτικές. Μόλις ελεγχθεί και εγκριθεί, η TMC στέλνει αυτομάτως ένα αρχείο εξόδων στο Concur Expense. Η ενσωμάτωση θα βοηθήσει τους διαχειριστές στόλου στη βελτίωση της συμμόρφωσης και του ελέγχου και τελικά στη μείωση του κόστους.

Ο Paul Hollick, Διευθύνων Σύμβουλος της TMC, αναφέρει: “Είναι γνωστό πως οι κάρτες καυσίμων και οι χιλιομετρικές αποζημιώσεις αποτελούν ένα σημαντικό μη διαχειριζόμενο κόστος. Μπορούμε να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν Concur Expense να διασφαλίσουν την αποζημίωση μόνον των εγκεκριμένων χιλιομετρικών αποστάσεων και τη σωστή διαχείριση των καρτών καυσίμου. Αυτό εξοικονομεί στις εταιρείες ένα 14,5% κατά μέσο όρο στους λογαριασμούς καυσίμων. Η ενσωμάτωση στο Concur Expense αυξάνει επίσης την ορατότητα των πελατών, περιορίζει τη διαχείριση και συμβάλλει στη διασφάλιση της φορολογικής συμμόρφωσης”.

Προηγούμενο άρθρο14η “Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα”
Επόμενο άρθροPeugeot: Αναβαθμισμένες υπηρεσίες After Sales