Tim Albertsen

Ο Tim Albertsen επελέγη νέος CEO της ALD. Στις 27 Μαρτίου, θα διαδεχθεί τον Mike Masterson. Η απόφαση ελήφθη στην πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ALD, αφού ο κ. Masterson υπέβαλε την παραίτησή του για λόγους υγείας.

Ο Tim Albertsen διαθέτει εμπειρία άνω των δύο δεκαετιών στον τομέα της ενοικίασης, της χρηματοδοτικής μίσθωσης και της κινητικότητας. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Avis Δανίας, αρχικά ως Διευθυντής Επιχειρήσεων του τμήματος ενοικιάσεων (1992-95) και στη συνέχεια ως Γενικός Διευθυντής μισθώσεων (1995-97). Μεταβαίνοντας στη Hertz Lease, διετέλεσε Γενικός Διευθυντής Δανίας και Περιφερειακός Διευθυντής Σκανδιναβικών χωρών και Βαλτικής. Μετά την εξαγορά της εταιρείας από την ALD το 2003, εξελίχθηκε ταχέως, αναλαμβάνοντας Αναπληρωτής CEO Ομίλου από το 2011. Το 2017 εισήλθε στο International Fleet Hall of Fame του Fleet Europe.

Mike Masterson

Διευθύνοντας την ALD από το 2011, ο κ. Masterson συνέβαλε ιδιαιτέρως στην ταχεία ανάπτυξη και επέκταση της εταιρείας. Η επιτυχημένη IPO της εταιρείας το 2017 οφείλεται κατά κύριο λόγο στις προσπάθειές του – η πρώτη μιας μεγάλης εταιρεία χρηματοδοτικής μίσθωσης στην Ευρώπη. Σήμερα η ALD είναι παρούσα σε 43 χώρες παγκοσμίως, διαχειριζόμενη περισσότερα από 1,75 εκατομμύρια οχήματα.

Ο Philippe Heim, Αναπληρωτής CEO της Société Générale και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ALD, σχολίασε:

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Mike Masterson για την εξαιρετική συμβολή του στην ανάπτυξη της ALD. Υπό την ηγεσία του ως CEO από το 2011, η εταιρεία γνώρισε εξαιρετικά γρήγορη και κερδοφόρα ανάπτυξη, ενισχύοντας το εταιρικό της franchise, αναπτύσσοντας περαιτέρω το κορυφαίο πρόγραμμα συνεταιρικής σχέσης λευκής ετικέτας, επεκτείνοντας το γεωγραφικό της αποτύπωμα μέσω στοχευμένων εξαγορών και νέων δραστηριοτήτων και μετάβασης σε λύσεις ψηφιακής κινητικότητας. Ο Tim Albertsen έχει μεγάλη εμπειρία στον κλάδο χρηματοδοτικής μίσθωσης και έχει συμμετάσχει τα τελευταία 10 χρόνια στην εγκαθίδρυση της ALD ως παγκόσμιας ηγέτιδας στην παροχή λύσεων κινητικότητας. Από κοινού με το διοικητικό συμβούλιο, είμαι βέβαιος πως ο Tim διαθέτει το όραμα και την πυγμή να επιταχύνει την επιτυχημένη στρατηγική ανάπτυξη της ALD στον τομέα της κινητικότητας, όπου η εταιρεία βρίσκεται σε ιδανική θέση για να επωφεληθεί από τις διαρθρωτικές τάσεις”.

Προηγούμενο άρθρο14% αύξηση πωλήσεων για τη Mazda στην Ευρώπη
Επόμενο άρθροVolkswagen Group, προηγμένα συστήματα μπαταριών