Ο Thierry Koskas νέος CEO της Citroën

Ο Thierry Koskas ανέλαβε CEO της μάρκας Citroën και Επικεφαλής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Stellantis, από την 1η Μαρτίου 2023.

Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει πως αυτό συμβαίνει “υπό το φως των αυξανόμενων προκλήσεων που σχετίζονται με την προσβασιμότητα της ηλεκτροκίνησης για τους πελάτες και την άφιξη νεοεισερχόμενων στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας”.

Με την προηγούμενη εμπειρία του ως εμπορικός διευθυντής της μάρκας, ο Thierry Koskas θα αναλάβει την ευθύνη αξιοποίησης των δυνατοτήτων της Citroën στην Ευρώπη και στον κόσμο.

Ο Thierry Koskas διατηρεί τα καθήκοντα του Επικεφαλής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ και αναφέρεται άμεσα στον CEO Carlos Tavares. Ο Vincent Cobée αποφάσισε να ακολουθήσει προσωπικές επιδιώξεις εκτός εταιρείας.

Ο Carlos Tavares, CEO της Stellantis, δήλωσε: «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη πως ο Thierry Koskas θα φέρει εις πέρας αυτές τις στρατηγικές και πολύτιμες αποστολές της εταιρείας μας, ώστε η Stellantis να ηγηθεί της αγοράς, αναπτύσσοντας παράλληλα την εμβληματική μάρκα Citroën. Η διπλή ευθύνη του Thierry στηρίζεται στην λογική πολλαπλής λειτουργικότητας, όπως συμβαίνει και με άλλους Εκτελεστικούς Αντιπροέδρους της ηγετικής ομάδας Stellantis. Επιθυμώ να ευχαριστήσω τον Vincent Cobée που έθεσε την Citroën στο χαρτοφυλάκιο της Stellantis και του εύχομαι ό,τι καλύτερο στις μελλοντικές του προσπάθειες».

Προηγούμενο άρθροΗ Volvo CE μετατρέπει τον φορτωτή L120 σε ηλεκτρικό
Επόμενο άρθροGeely Holding: κεφάλαια 750 εκατ. δολαρίων για την Zeekr