CEO της Hyundai Capital Europe GmbH, της ευρωπαϊκής θυγατρικής του χρηματοπιστωτικού τμήματος της κορεατικής αυτοκινητοβιομηχανίας με έδρα τη Γερμανία, ανέλαβε ο Seokbin Brian Ko, θέση την οποία κατείχε και παλαιότερα.

Ο κ. Ko απέκτησε πτυχίο Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο της Κορέας το 1993 και MBA από το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον (St. Louis) το 2002.

Από το 1992 έως το 2006 εργάστηκε σε διάφορες διευθυντικές θέσεις στην Hyundai στην Κορέα. Το 2007, έγινε για πρώτη φορά Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Hyundai Capital Europe, θέση που κατείχε μέχρι τον Μάρτιο του 2012. Στη συνέχεια πήγε στην Hyundai Capital Services, πριν από τον διορισμό του στην Hyundai Capital America τον Φεβρουάριο του 2016 ως Ανώτερος Αντιπρόεδρος και αναπληρωτής Επικεφαλής του τομέα Dealer Services.

Σε αυτό το ρόλο, είχε την έδρα του στο Irvine της Καλιφόρνια. Αναλαμβάνοντας εκ νέου τη θέση του επικεφαλής της Hyundai Capital Europe, επιστρέφει στη Φρανκφούρτη, όπου θα επικεντρωθεί στις κοινοπραξίες για τη χρηματοδότηση αυτοκινήτων και τις συνεργασίες για private και white-labels.

Προηγούμενο άρθροHabaNiro concept: Το αυτοκίνητο για όλα από την Kia
Επόμενο άρθροΗ ABN Amro μεταβαίνει σε πλήρως ηλεκτρικό στόλο