Από τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, στην ALD Automotive Ελλάδος, μία από τις κορυφαίες διεθνείς εταιρείες λειτουργικής μίσθωσης, καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing ανέλαβε ο Νίκος Βελαώρας, με 22 χρόνια εμπειρίας στον συγκεκριμένο κλάδο.

Ο Νίκος Βελαώρας είναι υπεύθυνος για τη διαχείριση των εμπορικών δραστηριοτήτων της εταιρείας, της ομάδας πωλήσεων καθώς και για την έναρξη και υλοποίηση έργων συνέργειας εντός του ομίλου. Στο νέο του ρόλο, ο Νίκος θα είναι επίσης υπεύθυνος για τονεντοπισμό νέων ευκαιριών στην αγορά και την δημιουργία νέων προϊόντων για τους πελάτες της λειτουργικής μίσθωσης.

“Ο Νίκος έχει εκτεταμένη εμπειρία στην αγορά μακροχρόνιων υπηρεσιών και στην αυτοκινητοβιομηχανία και γνωρίζει τις συγκεκριμένες ανάγκες του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα, σχετικά με προϊόντα και λύσεις λειτουργικής μίσθωσης. Είμαι πεπεισμένη ότι μαζί θα συνεχίσουμε να επιταχύνουμε τη στρατηγική ανάπτυξη της ALD Automotive στον τομέα της μετακίνησης και να ανταποκρινόμαστε στις εξελισσόμενες ανάγκες κινητικότητας των πελατών μας”, δήλωσε η Gisele Urquia, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ALD Automotive Ελλάδος.

“Γνώρισα μια ομάδα υψηλής απόδοσης για την οποία οι πελάτες και η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών έχουν προτεραιότητα. Μαζί με τους συναδέλφους μου θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις και νέες υπηρεσίες που θα ολοκληρώσουν το τρέχον χαρτοφυλάκιό μας και ταυτόχρονα θα παρέχουν την καλύτερη εμπειρία πελατών για τις υπάρχουσες εταιρείες, τόσο τις πολυεθνικές όσο και τις SΜΕ”, δήλωσε από την πλευρά του ο νέος Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της ALD Automotive Ελλάδος, Νίκος Βελαώρας.

Ο Νίκος Βελαώρας ολοκλήρωσε το 2004 το MBA του στην ΕΕΔΕ – Hellenic Management Association. Ξεκινώντας την επαγγελματική του καριέρα το 1998 στη Marfin Egnatia Bank και μέχρι σήμερα έχει διατελέσει στέλεχος πωλήσεων σε διάφορες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες λειτουργικής μίσθωσης στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here