Nicolas Crescent, Sales Director Europe, Fleetcompetence Group

O Nicolas Crescent ανέλαβε τη θέση του Sales Director Ευρώπης στο Fleetcompetence Group. Θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη νέων σχέσεων με τους πελάτες, σε στενή συνεργασία με το παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών του Ομίλου.

Ο Nicolas Crescent δραστηριοποιείται σχεδόν 25 χρόνια στον κλάδο ενοικίασης αυτοκινήτων και στόλου, διαθέτοντας μεγάλη διεθνή εμπειρία στον τομέα των πωλήσεων και του μάρκετινγκ μέσω λύσεων B2B, στο διεθνές fleet management, τη διαχείριση κινητικότητας και το leasing αυτοκινήτων.

Το Fleetcompetence Group υποστηρίζει τις εταιρείες διαχείρισης στόλου για την ανάπτυξη, την εφαρμογή και την παρακολούθηση της διεθνούς στρατηγικής τους για τους στόλους και την κινητικότητα. Οι τυπικές φάσεις του έργου περιλαμβάνουν μια λεπτομερή ανάλυση δυνατοτήτων, τον καθορισμό μιας στρατηγικής διεθνούς στόλου και κινητικότητας, την εκτέλεση προγραμμάτων υποβολής προσφορών, τον σχεδιασμό πολιτικής αυτοκινήτου / κινητικότητας και την εφαρμογή συγκεκριμένων έργων βελτιστοποίησης, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης των αποτελεσμάτων βάσει εργαλείων.

Προηγούμενο άρθροΟ Arnaud Deboeuf από τη Renault στο PSA Groupe
Επόμενο άρθροΤα escooters της hive ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη