Ο Nicholas Bernard, μέχρι πρότινος Sales and Marketing Director της μάρκας Audi στην Kosmocar, ανέλαβε Chief Operating Officer στον τομέα αυτοκινήτου του Ομίλου Σφακιανάκη. 

Ο Nicholas Bernard διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης στο χώρο του αυτοκινήτου, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα. Ο κ. Bernard υπήρξε και κατά το παρελθόν σημαντικό στέλεχος του Ομίλου Σφακιανάκη, όπου μέχρι το 2015 είχε την ευθύνη της εμπορικής διεύθυνσης της Suzuki, επίσημος εισαγωγέας της οποίας είναι ο όμιλος αυτός. Η δραστηριοποίηση του ομίλου στον τομέα του αυτοκινήτου, πέραν της Suzuki, περιλαμβάνει την εμπορία των μαρκών Abarth, Alfa Romeo, BMW, Dacia, Fiat, Ford, Jeep, MINI, Nissan, Opel, Renault, Skoda και Volvo, ενώ δραστηριοποιείται και στον κλάδο μίσθωσης οχημάτων μέσω της Executive Lease, που είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας Enterprise στην Ελλάδα διαθέτοντας έτσι υπηρεσίες βραχυχρόνιας και μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκινήτων.

Πριν αναλάβει την εμπορική διεύθυνση της Suzuki ο κ. Bernard, ήταν Brand Manager στον Όμιλο Σφακιανάκη για τις μάρκες BMW και MINI. Ενώ πριν από τη σταδιοδρομία του στην Ελλάδα διετέλεσε Marketing Director της Alpha Romeo στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και Product Development Manager του Fiat Group στην Ιταλία.

Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων με ειδίκευση στο Marketing από το Deree College καθώς και MBA από το SDA Bocconi του Mιλάνου. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέσεις ευθύνης στο χώρο του αυτοκινήτου, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα,

 

Προηγούμενο άρθροΑλλαγές στη Συμμαχία Renault – Nissan – Mitsubishi
Επόμενο άρθροO Guillaume Cartier, πρόεδρος της Nissan για την AMIEO