Η Nissan Motor Co, Ltd ανακοίνωσε την προαγωγή του Mike Colleran σε αντιπρόεδρο της εταιρείας και πρόεδρο της INFINITI Motor Company από την 1η Απριλίου 2020. Ο κ. Colleran θα αναφέρεται στον Christian Vandenhende, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Nissan Motor Co., Ltd.

Ο Mike Colleran αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Προέδρου για την INFINITI θα μετακομίσει στο νέο κεντρικό κτίριο στην Yokohama της Ιαπωνίας και θα ξεκινήσει έναν σημαντικό μετασχηματισμό για τη μάρκας που θα λανσάρει πέντε νέα μοντέλα τα επόμενα τρία χρόνια.

“Ο Mike έχει αποδειχθεί αποτελεσματικός ηγέτης στην διαχείριση της αλλαγής και τον μετασχηματισμό της κουλτούρας καθώς το brand INFINITI κινείται στο επόμενο κεφάλαιο του στην Ιαπωνία. Με το πάθος του για τη μάρκας, τους λιανοπωλητές και τους πελάτες του, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον καλύτερο που θα μπορούσε να οδηγήσει τη μάρκα πολυτελείας της εταιρείας μας στο μέλλον”, δήλωσε ο Christian Vandenhende, CEO, COO και vice-chief performance officer της Nissan Motor Co.

Πρώην Αντιπρόεδρος και Global Division Vice President, Marketing and Sales Operations για την INFINITI, ο κ. Colleran ήταν υπεύθυνος για τη διαχείριση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, του μάρκετινγκ και των πωλήσεων της INFINITI από τον Μάρτιο του 2019.

Στους προηγούμενους ρόλους του για τη μάρκα περιλαμβανόταν αυτός του αντιπροέδρου του Ομίλου INFINITI Americas, επιβλέποντας τη γενική απόδοση της INFINITI στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Μεξικό. Συμμετείχε για πρώτη φορά στη Nissan Motor Corporation το 2011, ως αντιπρόεδρος πωλήσεων για την Nissan Canada και ήταν υπεύθυνος για τις δραστηριότητες των αντιπροσώπων της Nissan σε όλη την καναδική αγορά.

Είναι κάτοχος πτυχίου από το Λουθηρανικό Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας και μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Marymount στην Ουάσινγκτον.

Προηγούμενο άρθροΈναρξη πωλήσεων για το Νέο Opel Insignia
Επόμενο άρθροΈναρξη πωλήσεων νέων SUV Mercedes-AMG Performance