Ο όμιλος DKV Mobility Services, ευρωπαϊκή ηγετική εταιρεία στις υπηρεσίες cash-free για μεταφορά επιβατών και αγαθών, διοδίων και περαιτέρω υπηρεσιών κινητικότητας, τοποθετεί ως νέο διευθύνοντα σύμβουλο, από την 1η Απριλίου 2019, τον 50χρονο Marco van Kalleveen.

Ο Marco van Kalleveen θα διαδεχθεί στην DKV τον Dr. Alexander Hufnagl, ο οποίος θα αποχωρήσει από το διοικητικό συμβούλιο την 1η Απριλίου 2019 μετά από 15 χρόνια στο τιμόνι της εταιρείας. Η απόφαση ήταν δική του και έλαβε την καλύτερη δυνατή συναίνεση και ευγνωμοσύνη από τους μετόχους για τα επιτεύγματά του. Ο Dr. Alexander Hufnagl έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη της DKV σε έναν από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών στον τομέα της στην Ευρώπη.

Ο νέος CEO της DKV, θα είναι υπεύθυνος ειδικότερα για την ανάπτυξη της αγοράς και τη στρατηγική. Μαζί με τα άλλα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, θα εργαστεί για την ανάπτυξη της DKV με βάση την αναπτυξιακή της στρατηγική, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην περαιτέρω ψηφιοποίηση του επιχειρηματικού της μοντέλου καθώς και στην επέκταση του χαρτοφυλακίου υπηρεσιών.

Ο Marco van Kalleveen διαθέτει εκτεταμένη διεθνή εμπειρία management και αποδεδειγμένη εμπειρία στον τομέα της κινητικότητας και της εφοδιαστικής. Πρόσφατα, ήταν Chief Operating Officer και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της LeasePlan.

Προηγουμένως, είχε διατελέσει μέλος του ΔΣ της TNT Express ενώ ξεκίνησε την καριέρα του ως σύμβουλος management στην McKinsey & Company, όπου έγινε συνεργάτης το 2004. Ο κ. van Kalleveen σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Erasmus στο Ρότερνταμ ενώ πήρε το MBA του από το Harvard Business School.

Προηγούμενο άρθροTomTom και Elektrobit ενώνουν τις δυνάμεις τους για την αυτόνομη οδήγηση
Επόμενο άρθροΤι αποκομίζει ο επισκέπτης από το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης