O Lutz Stiegler CTO της Polestar

Η Polestar ανακοίνωσει ότι ο Lutz Stiegler αναλαμβάνει Chief Technology Officer (CTO) και μέλος της Ομάδας Διοίκησης από την 1η Δεκεμβρίου 2023.

Ο Lutz Stiegler διαθέτειπάνω από 25 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη τεχνολογίας στην αυτοκινητοβιομηχανία και εντάσσεται στην Polestar από τη Volvo Cars, όπου κατείχε μια σειρά από ρόλους, συμπεριλαμβανομένης της ευθύνης για τα συστήματα ηλεκτρικής πρόωσης της Volvo. Πριν από την Volvo Cars, ήταν Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Κινητήρων στην IAV GmbH.

Ο Lutz Stiegler διαδέχεται τον Jörg Brandscheid, ο οποίος αποχωρεί για να συνεχίσει την καριέρα του εκτός αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ο Thomas Ingenlath, CEO της Polestar, δήλωσε: «Η απόδοση και η καινοτομία είναι βασικά συστατικά των αυτοκινήτων της Polestar. Ο Lutz θα ηγηθεί της ανάπτυξης αυτών των χαρακτηριστικών με την εξαιρετική του τεχνογνωσία στην τεχνολογία BEV και τη βαθιά γνώση των ηλεκτρονικών συστημάτων ισχύος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Jörg για την υποστήριξή του στην ηγεσία της τεχνολογικής μας ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια».

Προηγούμενο άρθροBMW Group: Νέο κέντρο δοκιμών μπαταριών στο Wackersdorf
Επόμενο άρθροCadillac: δέχεται παραγγελίες για το Lyriq στην Ευρώπη