Karsten Dommes, Fleet Sales Manager Europe, Audi (copyright: Audi)

Από την 1η Απριλίου, ο Karsten Dommes θα είναι ο νέος Fleet Sales Manager Europe στην Audi, διαδεχόμενος τον Axel Just. Το Fleet Europe είχε μια πρώτη σύντομη συνέντευξη με τον κ. Dommes.

Ποια είναι η πρώτη σας προτεραιότητα για το 2020 και πόσο διαφορετική θα είναι λόγω του κορωνοϊού;

“Η πρώτη προτεραιότητα για μένα είναι ο συντονισμός της ομάδας και της ικανότητάς μας για τις εταιρικές πωλήσεις στην Ευρώπη, ώστε να μπορέσουμε να κατευθύνουμε με τον καλύτερο τρόπο τα πιο σημαντικά θέματα για την επιχείρησή μας. Ο κορωνοϊός πλήττει ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία και ως εκ τούτου ο στόχος μας είναι τώρα να λάβουμε κεντρικά τις σωστές αποφάσεις για να αποτρέψουμε την κρίση όσο το δυνατόν καλύτερα και να είμαστε προετοιμασμένοι για την περίοδο μετά τον κορωνοϊό”.

Ποιές θα είναι οι μεσομακροπρόθεσμες συνέπειες των σημερινών μέτρων απομόνωσης;

“Η υγεία και η ασφάλεια των εργαζομένων, των συνεργατών και των πελατών μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και πρέπει να είμαστε συσπειρωμένοι σε αυτούς τους δύσκολους και ασταθείς καιρούς. Παρακολουθούμε την κατάσταση με μεγάλη προσοχή αλλά είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για τις μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες συνέπειες”.

Ο Karsten Dommes εργάζεται στα γραφεία της Audi στο Ingolstadt από το 2001. Ξεκίνησε ως εκπαιδευόμενος, Assistent to Head of Service Europe, After Sales Manager ενώ υπήρξε Sales Manager για περισσότερα από 10 χρόνια.

Προηγούμενο άρθροΟ Μαραθώνιος δοκιμών των Plug-in Hybrid της Jeep
Επόμενο άρθροIHS Markit: Οι επιπτώσεις του COVID-19 στη ζήτηση