Η Volvo Cars όρισε τον Jeremy Offer Διεθνή Επικεφαλής Σχεδιασμού, με 35 χρόνια σχεδιαστικής εμπειρίας σε πολλούς κλάδους. Ο Jeremy θα αναφέρεται στον CEO Jim Rowan και θα είναι μέλος της Ομάδας Διοίκησης του Ομίλου.

Ο Jeremy Offer θα αναλάβει καθήκοντα την 1η Μαΐου, διαδεχόμενος τον Robin Page, ο οποίος θα παραμείνει στη Volvo Cars ως ανώτερος σύμβουλος.

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που καλωσορίζω τον Jeremy στη Volvo Cars», δήλωσε ο Jim Rowan. «Διαθέτει ισχυρές ηγετικές ικανότητες και πλούσια σχεδιαστική εμπειρία, από ηλεκτρικά οχήματα και βιομηχανικό σχεδιασμό έως ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες – όλα εξ ίσου σημαντικά για την μετάβαση της Volvo Cars σε ένα μέλλον ασφαλών, αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων βάσει λογισμικού».

Ο Jeremy Offer ηγήθηκε προσφάτως της ομάδας σχεδιασμού της Arrival, ως Ανώτερος Αντιπρόεδρος και Chief Design Officer σε προγράμματα οχημάτων, παρελκομένων, μαρκών και εμπειρίας χρηστών. Προ της ένταξής του στην Arrival, διετέλεσε Επικεφαλής Βιομηχανικού Σχεδιασμού και μέλος της ανώτερης διευθυντικής ομάδας της διεθνούς εταιρείας συμβούλων EPAM και βοήθησε στην υιοθέτηση διαδικασιών παροχής εξυπηρέτησης και βιομηχανικού σχεδίου. Έχει λάβει πολλά βραβεία σχεδιασμού κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

«Αποτελεί μεγάλη τιμή η ανάληψη αυτών των καθηκόντων στην Volvo Cars, εταιρεία με ιδιαίτερη παράδοση στην πρώτη γραμμή της νέας εποχής», δήλωσε ο Jeremy Offer. «Είναι μια καταπληκτική ευκαιρία καθορισμού του σχεδιαστικού ύφους και της φιλοσοφίας της Volvo Cars, από κοινού με όλα τα μεγάλα ταλέντα της εταιρείας, καθώς σύντομα εισέρχεται στον δεύτερο αιώνα προσφοράς νέων και καινοτόμων προϊόντων στους πελάτες της».

Προηγούμενο άρθροΣτην κορυφή της ελληνικής αγοράς το 2023 η Opel
Επόμενο άρθροΠρεμιέρα για το νέο Mazda CX-90