Η Arval αποφάσισε να διορίσει τον Jean-Baptiste Faure ως Chief Information Officer, ο οποίος θα αναφέρεται άμεσα στον πρόεδρο και CEO της εταιρείας, Alain Van Groenendael.

Ο Jean-Baptiste Faure, 48 ετών, έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε κορυφαία προγράμματα τεχνολογίας και μετασχηματισμού στον ασφαλιστικό τομέα. Εντάχθηκε στον όμιλο AXA το 1995 περνώντας από αρκετές θέσεις στην Πορτογαλία και τη Γαλλία, προτού αναλάβει περιφερειακός Chief Information Officer της AXA στην Ασία, με έδρα το Χονγκ Κονγκ. Το 2013 διορίστηκε Assistance CIO της AXA και στη συνέχεια Επικεφαλής Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Το 2016, έγινε Chief Information Officer της νέας εταιρείας AXA Partners.

Ο Jean-Baptiste Faure είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Nanterre του Παρισιού.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον Jean-Baptiste Faure. Το ιστορικό του και η διεθνής εμπειρία του θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για την Arval. Η παρουσία του στην Εκτελεστική Επιτροπή, είναι μια σαφής απόδειξη ότι η τεχνολογία της Arval θα δώσει νέα ώθηση και θα εξυπηρετήσει τις φιλοδοξίες της εταιρείας στον τομέα αυτό. Μετά από μια περίοδο αφιερωμένη στην εδραίωση των πλατφορμών πληροφορικής εντός της εταιρείας στις διάφορες γεωγραφικές περιοχές της, ο Τομέας Πληροφορικής της Arval πρόκειται να επιταχύνει τον μετασχηματισμό της εταιρείας. Θα συμβάλλει σημαντικά στον μετασχηματισμό της Arval, κυρίως στους τομείς Digital, Data και B2C”, δήλωσε ο Alain Van Groenendael..

Προηγούμενο άρθροΤο νέο Opel Corsa βραβεύθηκε με το Connected Car Award
Επόμενο άρθροΝέο Hyundai Kona Hybrid: διαθέσιμο στην ελληνική αγορά