Chief Sales Officer της Europ Assistance στην Ελλάδα ανέλαβε ο Γιάννης Πετούλης. Ο κ. Πετούλης, είναι μηχανικός απόφοιτος του ΕΜΠ και διαθέτει εμπειρία 29 ετών σε θέσεις ευθύνης.

Από τον Σεπτέμβριο του 2018 μέχρι τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους ήταν CEO της Sky Express Airlines. Τα προηγούμενα 8,5 χρόνια υπήρξε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo Car Hellas. Υπήρξε ακόμα, Γενικός Διευθυντής της DSSA Group, After Sales Director της BMW Hellas, καθώς και στέλεχος της Ford Motor Company, της FCA και της CITROËN Hellas.

Η Europ Assistance SA δραστηριοποιείται από το 1963 στις on-demand υπηρεσίες βοήθειας για ιδιώτες και εταιρείες, με ενεργό παρουσία στους κλάδους automotive, travel, health, home and family, cyber protection, concierge και CRM. Η εταιρεία είχε έσοδα 1.480 εκατ. ευρώ και ολοκλήρωσε επιτυχώς 11,8 εκατομμύρια παρεμβάσεις σε 130 χώρες το 2018.

Η Europ Assistance ανήκει στον ασφαλιστικό όμιλο Generali, με παγκόσμια παρουσία. Και η Europ Assistance είναι παρούσα παγκοσμίως σε περισσότερες από 200 χώρες.

Ο κ. Πετούλης περιγράφει τον εαυτό του ως έναν επιτυχημένο business entrepreneur που παραμένει προσηλωμένος στους στόχους του, ανεξαρτήτως πολιτικού, οικονομικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος, που αναγνωρίζει τις ευκαιρίες, μετατρέπει τις αδυναμίες σε δυνατά σημεία, και δημιουργεί αποτελεσματικές ομάδες.

Προηγούμενο άρθροΤέλος στη συνεργασία FCA και Ομίλου Συγγελίδη
Επόμενο άρθροΗ CTG επεκτείνει την προσφορά κινητικότητας με την Alphabet