Η CTG, πάροχος υπηρεσιών IT, συνεργάζεται με την Alphabet για να προσφέρει στους εργαζομένους της στο Βέλγιο ευρύτερο φάσμα επιλογών κινητικότητας. Η εταιρεία προσφέρει πλέον και MINI πέραν των Toyota Yaris.

Με την εισαγωγή του σχεδίου Flex Income το 2011, η πολιτική της εταιρείας CTG ήταν να προσφέρει στους εργαζόμενους την ευκαιρία να προσαρμόσουν το πακέτο παροχών στις δικές τους ανάγκες. Η προσθήκη των αυτοκινήτων MINI αυξάνει τις επιλογές τους.

Add-on Mobility

“Η Alphabet Belgium υπήρξε εταίρος κινητικότητας εδώ και αρκετά χρόνια. Η Add-on Mobility (πρόσθετη κινητικότητα) είναι ένα τέλειο παράδειγμα της καινοτόμου προσέγγισής της”, λέει η Sandra Devleeschouwer, που διαχειρίζεται το Σχέδιο Ευέλικτου Εισοδήματος (Flex Income) της CTG.

Με την Add-on Mobility, η Alphabet στοχεύει να προσφέρει στους πελάτες της (και τους οδηγούς τους) την πλέον κατάλληλη λύση κινητικότητας ανά πάσα στιγμή. Η φόρμουλα επιτρέπει στους χρήστες να συνδυάζουν ένα φιλικό προς το περιβάλλον (ηλεκτρικό) όχημα με ένα άλλο που έχει μεγαλύτερη εμβέλεια και όγκο όταν χρειάζεται (για παράδειγμα σε διακοπές). Η κεντρική ιδέα αποτελείται από τις έννοιες: ευελιξία, ελευθερία, χώρος.

“Οι εργαζόμενοι μας είναι σύμβουλοι πληροφορικής που εργάζονται στις εγκαταστάσεις των πελατών μας. Πρέπει να μπορούν να ταξιδεύουν από το ένα μέρος στο άλλο με ευέλικτο τρόπο. Προς το σκοπό αυτό, τους προσφέρουμε ένα εταιρικό αυτοκίνητο σε συνδυασμό με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αυτό, με τη σειρά του, επιτρέπει σε έναν εργαζόμενο να αποφασίσει τι είναι καλύτερο για αυτόν», προσθέτει η κ. Devleeschouwer.

Ας σημειωθεί πως η Alphabet είναι μία από τις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες μίσθωσης στο Βέλγιο, αφού διαχειρίζεται πάνω από 52.000 οχήματα.

Προηγούμενο άρθροΟ Γιάννης Πετούλης Chief Sales Officer στην Europ Assistance
Επόμενο άρθροΣτην Ελλάδα η δημοσιογραφική παρουσίαση του QASHQAI στα ρωσικά μέσα