Ο Dr. Matthias Jurytko CEO της cellcentric

Ο Dr. Matthias Jurytko, Διευθυντής Εργοστασίου και Επικεφαλής Παραγωγής του εργοστασίου της Mercedes-Benz στο Wörth, θα μετακινηθεί στην cellcentric, την κοινοπραξία κυψελών καυσίμου της Daimler Truck AG και του Volvo Group, από την 1η Ιουνίου 2021, όπου.θα αναλάβει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου και CEO.

Ο κ. Jurytko διαδέχεται τον Dr. Andreas Gorbach, ο οποίος θα αναλάβει επικεφαλής του Truck Technology Group στο Δ.Σ. της Daimler Truck AG. Τις επόμενες εβδομάδες θα ληφθεί απόφαση σχετικά με τον μελλοντικό Διευθυντή Εργοστασίου και Επικεφαλής Παραγωγής του εργοστασίου Wörth.

Ο Dr. Matthias Jurytko έχει χρηματίσει σε διάφορες θέσεις: από τον Απρίλιο του 2019, είναι υπεύθυνος των εγκαταστάσεων του Wörth, του μεγαλύτερου εργοστασίου συναρμολόγησης φορτηγών της Mercedes-Benz Trucks. Από το 2011 έως το 2019, ήταν υπεύθυνος του εργοστασίου της Mercedes-Benz στο Gaggenau.

Πριν από αυτό, ήταν υπεύθυνος των τομέων παραγωγής μετατροπέων ροπής, μηχανουργικής κατεργασίας και διαμόρφωσης, λειτουργικών πόρων και κατασκευής εργαλείων, καθώς και των διεθνών logistics του εργοστασίου Gaggenau. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1990 στην τότε Mercedes-Benz AG.

Κατόπιν διαφόρων θέσεων στη Stuttgart, την Kassel, τη Νότια Αφρική και τη Rastatt, ανέλαβε το τμήμα Ελέγχου και Λογιστικής της Mercedes-Benz Engines στο Mannheim το 2001, πριν αναλάβει τον έλεγχο ολόκληρου του τμήματος Powertrain Daimler Trucks το 2006.

Προηγούμενο άρθροFord-HP: Ανταλλακτικά από απόβλητα εκτυπώσεων
Επόμενο άρθροΠιθανή Αρχική Δημόσια Προσφορά (IPO) για την Volvo Cars