Καθήκοντα Business Unit & Fleet Director στην Kinisis Lease ανέλαβε ο Δημήτριος Δαλιάνης.

Ο Δημήτριος Δαλιάνης έχει μακρά και επιτυχημένη θητεία στο χώρο του αυτοκινήτου. Σε συνεργασία με τη Διοίκηση της Kinisis Lease, θα αναπτύξει τη νέα δραστηριότητα της εταιρείας που αφορά την ευέλικτη χρονομίσθωση αυτοκινήτων (Kinisis Flex).

Ο I. Μαυρέλος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kinisis Lease δήλωσε για τον Δημήτρη Δαλιάνη «Συγχαίρω τον παλιό γνώριμο και συνεργάτη και του εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο απαιτητικό ρόλο του, τον καλωσορίζω στη διοικητική ομάδα μας που αποτελείται από τους Κωνσταντίνο Κρικέλη, Χάρη Παπαδόπουλο και Σπύρο Περγαντή, στελέχη με σημαντική εμπειρία στο χώρο της αυτοκίνησης».

H Kinisis Lease παρουσιάζει στο σύντομο διάστημα παρουσία της στον κλάδο της χρονομίσθωσης αυτοκινήτων δυναμική αύξηση μεγεθών, υπερδιπλασιάζοντας ετησίως την αξία στόλου της, στοιχείο που σε συνδυασμό με τα θετικά χρηματοοικονομικά αποτελέσματα σηματοδοτεί την μελλοντική πορεία της.

Ο Δημήτριος Δαλιάνης είναι καταξιωμένο στέλεχος της αγοράς, με πάνω από τρεις δεκαετίες ενεργού προσφοράς και εμπειρίας στον κλάδο του αυτοκινήτου. Έχει αναλάβει σημαντικές θέσεις ευθύνης όπως μεταξύ άλλων,  τη Γενική Διεύθυνση για την Toyota Βουλγαρίας, τη Διεύθυνση Πωλήσεων και Ανάπτυξης Δικτύου στην Avis και Επικεφαλής της Πειραιώς Best Leasing όπου συνεισέφερε καθοριστικά στην ανάπτυξη της εταιρείας επιτυγχάνοντας στόλο αυτοκινήτων άνω των 8.500 και οδηγώντας την, στην 3η θέση του σχετικού κλάδου.

Ο κ. Δαλιάνης είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το ALBA Graduate Business School.

Προηγούμενο άρθροAutovista: Τάσεις αγοράς μεταχειρισμένων
Επόμενο άρθροΥΜΕ: στον Εισαγγελέα 12 περιπτώσεις οχημάτων