O Christoph Ludewig VP OEM της Geotab

Η εξειδικευμένη εταιρεία IoT και συνδεδεμένων οχημάτων Geotab όρισε τον Christoph Ludewig νέο Αντιπρόεδρο Ευρωπαίων Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (OEM).

Ο Christoph Ludewig ήταν CEO Υπηρεσιών Συνδεσιμότητας της Mercedes-Benz. Στα νέα του καθήκοντα θα υποστηρίξει την ανάπτυξη της Geotab ως πρώτης επιλογής συνδεδεμένη πλατφόρμα οχημάτων για τους κατασκευαστές.

Με την άμεση ένταξή του στην Geotab, ο κ. Ludewig θα συνεργαστεί στενά με την υπάρχουσα ομάδα διοίκησης της εταιρείας, υποστηρίζοντας τη συνολική ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Geotab στην Ευρώπη

Τα τελευταία δύο χρόνια η Geotab έχει συνάψει πολλαπλές συνεργασίες με κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των Ford, GM και Mercedes-Benz, παρέχοντας στους πελάτες τη δυνατότητα πρόσβασης σε πλήθος δεδομένων οχημάτων μέσω μιας ολοκληρωμένης προσφοράς τηλεματικής. Η εταιρεία προτίθεται να συνεχίσει στενή συνεργασία με υπάρχοντες και μελλοντικούς συνεργάτες κατασκευαστές και ο κ. Ludewig θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στην εμβάθυνση και επέκταση των σχέσεων κατασκευαστών και Geotab στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα θα υποστηρίζει τη συνεχή ανάπτυξη εξατομικευμένων λύσεων.

“Τα συνδεδεμένα, πλούσια σε δεδομένα, οχήματα είναι το μέλλον της κινητικότητας και γνωρίζω από πρώτο χέρι τα οφέλη που μπορούν να προσφέρουν η ανοικτή πλατφόρμα της Geotab και η ολοκληρωμένη προσφορά τηλεματικής στους πελάτες”, δήλωσε ο Christoph Ludewig. “Είμαι ευτυχής που συμμετέχω στη Geotab, όχι μόνο για να μοιραστώ την εμπειρία μου προς ανάπτυξη του τομέα κατασκευαστών της εταιρείας στην Ευρώπη, αλλά και για να επαναβεβαιώσω τη δέσμευση της Geotab στη συνεργασία της με κατασκευαστές οχημάτων σε όλο τον κόσμο, που έχουν δεσμευτεί να διασφαλίσουν στους πελάτες τους πρόσβαση στις πληροφορίες βάσει δεδομένων που χρειάζονται”.

https://www.fleeteurope.com/en/connected/europe/article/geotab-appoints-christoph-ludewig-vice-president-oem-europe?a=BUY03&t%5B0%5D=Geotab&curl=1

Προηγούμενο άρθροΔώδεκα αιολικά πάρκα για την Motor Oil
Επόμενο άρθροΟ Donglim Shin CEO στην Sixt Leasing