Ο Bastien Schupp ανέλαβε τη θέση του Director of Marketing and Communications της DS Automobiles από την 1η Ιανουαρίου 2020. Αναφέρεται στον Yves Bonnefont, Chief Executive Officer της μάρκας.

Ο Bastien Schupp έχει 23 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας σε αρκετούς κατασκευαστές, όπως οι Audi, Renault, Nissan και Infiniti. Αντικαθιστά τον Arnaud Ribault, ο οποίος εντάσσεται στον τομέα της Λατινικής Αμερικής του Groupe PSA  ως Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ.

“Ο Bastien Schupp ενισχύει τη διοικητική ομάδα της DS Automobiles σε μια εποχή που η μάρκα εισέρχεται σε ένα νέο στάδιο ανάπτυξής της. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Arnaud Ribault για την εξαιρετική του συμβολή στην δημιουργία της DS Automobiles”, δήλωσε ο Yves Bonnefont, brand CEO, από τον Ιούνιο του 2014.

Ο Bastien Schupp, 48 ετών, είναι πτυχιούχος του EAP-ESCP business school. Στην καριέρα του στην αυτοκινητοβιομηχανία, είχε προηγουμένως διατελέσει σε ρόλους μάρκετινγκ στην Audi AG και την Audi France, πριν αναλάβει Γενικός Διευθυντής Marketing Communications της Nissan Europe. Ηγήθηκε του τμήματος μάρκετινγκ της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής κατά το ξεκίνημα της Infiniti Europe, πέρασε στη συνέχεια στη Nissan Austria πριν αναλάβει το ρόλο του Αντιπροέδρου Marketing στη Nissan Europe. Κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο Groupe Renault, ήταν υπεύθυνος για τα τμήματα Marketing και ενεργοποίησης πελατών F1 της μάρκας. Την 1η Ιανουαρίου 2020, έγινε μέλος της ομάδας διοίκησης της DS Automobiles, της premium brand του Ομίλου PSA, ως Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας.

 

 

Προηγούμενο άρθροΗ Ζώνη Χαμηλών Εκπομπών στη Βαρκελώνη και ο ΣΕΑΑ
Επόμενο άρθροFiat 500 Hybrid και Fiat Panda Hybrid