Antonino Labate

Ο Antonino Labate αναλαμβάνει επικεφαλής πωλήσεων της Alpine και ο David Gendry χορηγιών, συνεργασιών και επικοινωνίας.

Η σπορ και αγωνιστική μάρκα του Renault Group, Alpine, ανακοίνωσε δύο τοποθετήσεις στελεχών, καθώς ετοιμάζεται να επεκταθεί σε πλήρη γκάμα οχημάτων και ενδεχομένως στην αγορά των ΗΠΑ.

Ο Antonino Labate, σημερινός COO της Cupra, θα αναλάβει από την 1η Μαΐου 2023 αντιπρόεδρος πωλήσεων, μάρκετινγκ και εμπειρίας πελατών της Alpine.

David Gendry

Ο David Gendry, σημερινός αντιπρόεδρος επικοινωνίας και μάρκετινγκ της Alpine, θα αναλάβει αντιπρόεδρος χορηγιών, συνεργασιών και επικοινωνίας, επίσης από την 1η Μαΐου. Αμφότεροι θα αναφέρονται στον CEO Laurent Rossi.

Ο Antonino Labate διαθέτει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην αυτοκινητοβιομηχανία, ξεκινώντας από τη Fiat. Το 2007 ανέλαβε Chief Operations Officer της Abarth και το 2013 CEO του δικτύου αντιπροσώπων της Fiat Chrysler στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Αφρική. Χρημάτισε επίσης διευθυντής στρατηγικής, επιχειρηματικής ανάπτυξης και λειτουργιών της Cupra, στο Volkswagen Group.

Υπό την ηγεσία του CEO του Renault Group, Luca de Meo, η Alpine αναπτύσσει πλήρη γκάμα σπορ αυτοκινήτων, επιπλέον του υπάρχοντος A110.

Σε αυτά περιλαμβάνονται ένα μικρό αμιγώς ηλεκτρικό hot hatchback και ένα συμπαγές SUV. Τα μελλοντικά μοντέλα περιλαμβάνουν crossover μεσαίου και μεγάλου μεγέθους και τον αντικαταστάτη του A110. Η εταιρεία ευελπιστεί να επεκταθεί και στην αγορά των ΗΠΑ.

Προηγούμενο άρθροΝέο Renault Trafic Van για δουλειά και απόλαυση
Επόμενο άρθροΗ SIXT Mega Rent στην Element – Arval Alliance