Η Element-Arval Global Alliance πρόσθεσε την SIXT Mega Rent ως νέο εταίρο στην περιοχή των Βαλκανίων, επεκτείνοντας τις υπηρεσίες της παγκοσμίως σε 55 χώρες.

Η Element-Arval Global Alliance πρόσθεσε την SIXT Mega Rent – μάρκα της AAA-1 Rent D.O.O.- στο δίκτυό της. Η δικαιοδόχος της SIXT Rent a Car, που ιδρύθηκε στο Βελιγράδι το 2008, δραστηριοποιείται στη Σερβία, το Μαυροβούνιο και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Με την επωνυμία SIXT Mega Rent, ίδρυσε ισχυρό τμήμα leasing ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης στις τρεις βαλκανικές χώρες.

Ο Bart Beckers, CCO και Αναπληρωτής CEO της Arval, δήλωσε: «Είμαστε ευτυχείς που καλωσορίζουμε την SIXT Mega Rent στην Element-Arval Global Alliance και επεκτείνουμε την παρουσία μας στα Βαλκάνια σε τρεις χώρες. Με την νέα συνεργασία, οι πελάτες μας θα απολαμβάνουν την ίδια επαγγελματική προσέγγιση και την υψηλότερη ποιότητα, ως συνήθως».

Η Olga Milicevic, Γενική Διευθύντρια της Sixt Mega Rent, πρόσθεσε: «Ως νεότερο μέλος της Συμμαχίας, η SIXT Mega Rent επιθυμεί να επεκτείνει το δίκτυο και την τεχνογνωσία της και να καταστεί ηγέτης της αγοράς ολοκληρωμένης εξυπηρέτησης στη Σερβία, το Μαυροβούνιο και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη».

Ο David Madrigal, CCO της Element Fleet Management, συμπλήρωσε: «Με την προσθήκη της SIXT Mega Rent, ενισχύσαμε το αποτύπωμα και τις υπηρεσίες μας στην Ανατολική Ευρώπη. Από κοινού με την Arval και τους συνεργάτες μας, επεκταθήκαμε σε 55 χώρες από το 1995 που ξεκινήσαμε».

Η Element-Arval Global Alliance είναι η μακροβιότερη στρατηγική συμμαχία στον κλάδο διαχείρισης στόλου και χρηματοδοτικής μίσθωσης παγκοσμίως. Διαχειρίζεται περισσότερα από 4 εκατομμύρια οχήματα σε πέντε ηπείρους. Εκτός από τις ιδρυτικές εταιρείες Arval και Element, η Συμμαχία περιλαμβάνει εταίρους όπως η Avis Fleet στη Νότια Αφρική, η Johnson & Perrot στην Ιρλανδία, η Sumito Mitsui Auto Service στην Ιαπωνία, την Ταϊλάνδη και την Ινδία – και τώρα την SIXT Mega Rent στη Σερβία, το Μαυροβούνιο και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Προηγούμενο άρθροΟ Antonino Labate επικεφαλής πωλήσεων της Alpine
Επόμενο άρθροΞεκινά μαζική παραγωγή του ηλεκτρικού Volta Zero