Η πλατφόρμα υπηρεσιών κινητικότητας Bestmile τοποθέτησε τον Alvaro Ramis ως νέο Αντιπρόεδρο Επιχειρησιακής Ανάπτυξης και Στρατηγικών Συμμαχιών.

Η Bestmile σχεδιάζει, διαχειρίζεται και βελτιστοποιεί αυτόνομες και ανθρωποκεντρικές υπηρεσίες κινητικότητας και ο κ. Ramis θα επικεντρωθεί στην τόνωση και επέκταση των σχέσεων της εταιρείας με στρατηγικούς και τεχνολογικούς εταίρους.

Πριν ενταχθεί στην Bestmile, ο κ. Ramis διηύθυνε διάφορες αυτόνομες και ανθρωποκεντρικές υπηρεσίες κινητικότητας στην Volkswagen και επίσης εργάσθηκε ως Chief Marketing Officer στην επιχείρηση Car2Go της Daimler.

Ο κ. Ramis είναι κάτοχος MBA από το IESE Business School, έχει M.S. στην εταιρική επικοινωνία από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης, και  B.S. στις Επικοινωνίες Μάρκετινγκ από το Πανεπιστήμιο Elon.

Ενδυνάμωση των φορέων παροχής υπηρεσιών κινητικότητας

Η πλατφόρμα υπηρεσιών κινητικότητας Bestmile χρησιμοποιείται από τους υπάρχοντες και τους νεοεισερχόμενους μεταφορείς σε όλο τον κόσμο για την ανάπτυξη, τη διαχείριση και τη βελτιστοποίηση στόλων με οποιοδήποτε τύπο οχήματος για οποιοδήποτε είδος υπηρεσίας. Έτσι μπορούν εύκολα να προσθέσουν αυτόνομες ή ανθρωποκεντρικές υπηρεσίες για να επεκτείνουν τις υπάρχουσες. Ακόμα, βοηθά τις εταιρείες ταξί και δικτύων μεταφορών (TNC) μπορούν να προσφέρουν σήμερα υπηρεσίες ridehailing και στο μέλλον υπηρεσίες robotaxi. Και τις εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων καθώς και τις υπηρεσίες κινητικότητας των αυτοκινητοβιομηχανιών να περάσουν σε κατ ‘απαίτηση ή/και αυτόνομες υπηρεσίες.

Οι νέοι τύποι κινητικότητας αλλάζουν το παιχνίδι. Αλλά η πραγματική αξία των νέων υπηρεσιών κινητικότητας προέρχεται από την παροχή στους μεταφορείς της δυνατότητας να μετακινούν περισσότερους ανθρώπους με λιγότερα οχήματα, ενώ ικανοποιούν τις απαιτήσεις των επιχειρήσεων και των επιβατών για αποδοτικότητα και κερδοφορία, λέει η Bestmile που εξηγεί στο παρακάτω video πως το καθιστά αυτό δυνατό:

Τα κεντρικά γραφεία της Bestmile βρίσκονται στο Σαν Φρανσίσκο στις ΗΠΑ και στη Λωζάνη στην Ελβετία.

Προηγούμενο άρθροΤο 3ο εργοστάσιο παραγωγής μπαταριών της Mercedes-Benz
Επόμενο άρθροΣτα τέλη του 2020 το Nissan GT-R50 από την Italdesign