Το Hyundai Motor Group, η BYD και η Polestar συνεργάζονται με την NVIDIA GeForce NOW για παροχή cloud gaming στα οχήματα. Έτσι, τα αυτόνομα και ηλεκτρικά οχήματα καθιστούν την προσωπική μεταφορά ασφαλέστερη και βιώσιμη — καθώς και πιο διασκεδαστική.

Στην CES 2023, η NVIDIA ανακοίνωσε την παροχή υπηρεσίας cloud gaming της NVIDIA GeForce NOW στα αυτοκίνητα, χωρίς να απαιτείται ειδικός εξοπλισμός. Το Hyundai Motor Group, η BYD και η Polestar — ήδη μέλη του οικοσυστήματος NVIDIA DRIVE — είναι οι πρώτες αυτοκινητοβιομηχανίες που συνεργάζονται με την NVIDIA για διάθεση της GeForce NOW στα οχήματά τους.

«Είμαστε ευτυχείς που προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη τεχνολογία, άνεση και σχεδιασμό της BYD και τώρα την τελευταία τάση στο gaming μέσω της υπηρεσίας υψηλής απόδοσης cloud gaming της NVIDIA GeForce NOW», δήλωσε η Stella Li, Αντιπρόεδρος της BYD και CEO της BYD America. «Η εμπειρία οδήγησης των αυτοκινήτων μας εξελίσσεται διαρκώς και καθίσταται όλο και πιο διασκεδαστική και βιώσιμη».

Χάρη στην τεχνολογία cloud και στο κινητό διαδίκτυο, οι επιβάτες των οχημάτων μπορούν να απολαμβάνουν μουσική, ταινίες και τώρα πλέον και βιντεοπαιχνίδια. Οι οδηγοί και οι επιβάτες των εμπρόσθιων καθισμάτων μπορούν να έχουν πρόσβαση σε παιχνίδια όταν σταθμεύουν ή φορτίζουν, ενώ όσοι βρίσκονται στα πίσω καθίσματα μπορούν να παίξουν όποτε επιθυμούν.

Το Hyundai Motor Group, με τις μάρκες Hyundai, Kia και Genesis, διαθέτει σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας οχήματος NVIDIA DRIVE σε ολόκληρη την γκάμα του.

Τον Μάρτιο, η διεθνώς κορυφαία εταιρεία κατασκευής οχημάτων νέας ενέργειας BYD, εξήγγειλε την κατασκευή των NEV της στην πλατφόρμα NVIDIA DRIVE Hyperion, από το πρώτο εξάμηνο του 2023.

Η Polestar χρησιμοποιεί επίσης το NVIDIA DRIVE για την αρχιτεκτονική λογισμικού και το αναμενόμενο Polestar 3 θα διαθέτει το σύστημα NVIDIA DRIVE Orin-on-a-chip.

1.000+ Παιχνίδια, Οπουδήποτε, Οποτεδήποτε

Η επόμενη γενιά οχημάτων μετατρέπεται από σταθερής λειτουργίας σε λειτουργίας λογισμικού. Συγχρόνως, τα αυτοκίνητα συνδέονται περισσότερο, παρέχοντας νέες υπηρεσίες που δεν ήταν προηγουμένως δυνατές.

Η GeForce NOW προσφέρει πλήρη εμπειρία παιχνιδιών υπολογιστή σε οποιαδήποτε σχεδόν συσκευή, συμπεριλαμβανομένων φορητών υπολογιστών, φορητών συσκευών, έξυπνων τηλεοράσεων — και τώρα πλέον, προσωπικών οχημάτων. Η GeForce NOW αυτοκινήτου μπορεί να λειτουργεί με συστήματα Android ή προγράμματα περιήγησης, μέσω εφαρμογής εύκολης επιλογής και εκκίνησης παιχνιδιών.

Προηγούμενο άρθροVolvo: Πάνω από 1 εκατομμύριο ασύρματες ενημερώσεις
Επόμενο άρθροΈτοιμη και η νέα Mercedes-AMG A-Class