Το Japan Automotive Hall of Fame (JAHFA) ανακοίνωσε ότι το Nissan Note Aura είναι το αυτοκίνητο της χρονιάς JAHFA 2021-2022.

Σύμφωνα με το JAHFA, τρία εξαιρετικά χαρακτηριστικά έδωσαν  την ξεχωριστή διάκριση στο Note Aura: Είναι τεχνολογικά προηγμένο ενώ προσφέρει κομψότητα, προσοχή στη λεπτομέρεια και έναν αέρα εκλεπτυσμένης φινέτσας. Οι εξαιρετικές τεχνολογίες μείωσης θορύβου δημιουργούν μια γαλήνια ατμόσφαιρα στην καμπίνα, με  το σύστημα μετάδοσης κίνησης e-POWER δεύτερης γενιάς να είναι εξαιρετικά αθόρυβο, προσφέροντας ταυτόχρονα εξαιρετικές επιδόσεις.

Το κινητήριο σύνολο του Note Aura παρέχει μέγιστη απόδοση συστήματος στα 100 kW και μέγιστη ροπή 300 Nm. Αυτό προσφέρει πιο ισχυρή επιτάχυνση και ακόμη πιο ομαλή εμπειρία οδήγησης. Οι παραγγελίες του μοντέλου  έχουν ξεπεράσει τις 20.000 αυτοκίνητα, από το λανσάρισμά του, τον περασμένο Αύγουστο.

Εκτός από τη διάκριση του Note Aura, το JAHFA έχει χαρακτηρίσει το Be-1, το οποίο κυκλοφόρησε το 1987 και οι πωλήσεις του εξαντλήθηκαν γρήγορα, ως Ιστορικό Αυτοκίνητο JAHFA. Με αυτόν τον τρόπο, το JAHFA θέλει να αναδείξει  τη ρετρό-μοντέρνα σχεδίασή του, καθώς  και τον ρόλο του  στην καθιέρωση της κατηγορίας των αυτοκινήτων Pike.

Το Japan Automotive Hall of Fame (JAHFA) ιδρύθηκε το 2000 και βρίσκεται στο National Museum of Nature and Science (Εθνικό Μουσείο Φύσης και Επιστήμης) στο Τόκιο.

Προηγούμενο άρθροΤεχνολογική συνεργασία Daimler Mobility και Visa
Επόμενο άρθροΗ μονάδα παραγωγής στη Hofu ενισχύει την ευελιξία της Mazda