Nissan in Thailand announces the official appointment of Delta Electronics (Thailand) PCL as the primary provider of electric vehicle charging systems.

Η Nissan ανακοίνωσε την επίσημη συνεργασία της στην Ταϊλάνδη με την Delta Electronics (Thailand) PCL, ως τον κύριο προμηθευτή συστημάτων φόρτισης  ηλεκτροκίνητων  οχημάτων.

Η συμφωνία αυτή έρχεται να υποστηρίξει τον στόχο εγκατάστασης 1,2 εκατομμυρίων μονάδων φόρτισης μέχρι το 2036, παρέχοντας στους ιδιοκτήτες του Nissan LEAF στη χώρα αυτή, διεθνείς προδιαγραφές φόρτισης, σύμφωνα με το πιστοποιημένο από τη Nissan, ποιοτικό επίπεδο υπηρεσιών της Delta.

Nissan LEAF in Thailand 

“Η Nissan Motor Thailand έχει δεσμευτεί να βοηθήσει στη διαμόρφωση ενός οικοσυστήματος ηλεκτροκίνητων οχημάτων στην Ταϊλάνδη προς όφελος των πελατών μας και των Ταϊλανδών, υποστηρίζοντας ένα πιο πράσινο μέλλον μέσω της ηλεκτρικής κινητικότητας”, δήλωσε ο Ramesh Narasimhan, πρόεδρος της Nissan Motor Thailand. “Για να  το διασφαλίσουμε αυτό, έχουμε την τιμή να καλωσορίσουμε την Delta, έναν από τους κορυφαίους παραγωγούς ηλεκτρικού ρεύματος στον κόσμo, στην κοινή πορεία μας για να οδηγήσουμε την  Ταϊλάνδη προς ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο μέλλον.”

Η συνεργασία αυτή υποστηρίζεται από μια έκθεση της  Frost & Sullivan, η οποία διαπίστωσε ότι, για τους Ταϊλανδούς καταναλωτές, η παροχή εύχρηστων και ευέλικτων επιλογών φόρτισης, αποτελεί  ένα από τα τρία  πρωταρχικά κίνητρα αγοράς ενός EV. Ως εκ τούτου, η συμφωνία αυτή παρέχει πρόσβαση στις ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης φόρτισης της Delta, οι οποίες είναι ήδη διαθέσιμες για τους ιδιοκτήτες EV στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία.

“Πιστεύουμε ότι ένα ακόμη πιο συναρπαστικό μέλλον βρίσκεται μπροστά από τον στόχο του εξηλεκτρισμού της αυτοκίνησης στην  Ταϊλάνδη”, δήλωσε ο κ. Narasimhan. “Αυτό έχει ήδη ξεκινήσει μέσω συμφωνιών, όπως αυτή με τη Delta, αλλά και με την πρόσφατη πρωτοποριακή συνεργασία μας με την Μητροπολιτική Αρχή Ηλεκτρισμού της Ταϊλάνδης,  που προσφέρει επιλογές φόρτισης  στο σπίτι, προκειμένου να εξασφαλιστεί η κατάλληλη υποδομή για τους ιδιοκτήτες του Nissan LEAF”.

Προηγούμενο άρθροΗ Mazda στην ελληνική αγορά με την νεότερη σειρά μοντέλων της
Επόμενο άρθροΤο νέο Actros με κορυφαία ασφάλεια, αποδοτικότητα, συνδεσιμότητα