Ο Huub Smeets προσχώρησε πρόσφατα στη Philip Morris International (PMI) ως Global Procurement Manager για το Fleet και Travel. Ο κ. Smeets θα εργάζεται στα γραφεία της Μαδρίτης.

Σε αυτό το νέο ρόλο, ο κ. Smeets διαδέχεται τον Almy Magalhaes, που αναδείχθηκε Global Fleet Manager of the Year 2018 από το Fleet Europe, ο οποίος πρόσφατα μετακινήθηκε στην Ecolab.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Huub Smeets εργάστηκε σε παρόμοιες θέσεις για εταιρείες όπως η Philips, η IBM, η Rockwell Automation και η BMC Software. Τα τελευταία 10 χρόνια, ο κ. Smeets ήταν σύμβουλος επιχειρήσεων για τους στόλους και την  ταξιδιωτική αγορά.

Στην PMI, ο κ. Smeets θα αναλάβει την αναβάθμιση του παγκόσμιου προγράμματος στόλου στο επόμενο επίπεδο στρατηγικής ωριμότητας, με τη συμμετοχή και τη συνεργασία τόσο με τους εσωτερικούς συνεργάτες όσο και με τους προμηθευτές, καθώς και την ανάπτυξη προγραμμάτων παγκοσμίως στο δίκτυο συνεργατών PMI με στόχο τη που θα εξοικονομούν κόστος και θα βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα, διατηρώντας παράλληλα καλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών.

Προηγούμενο άρθροH Alfa Romeo Racing γιορτάζει εντός έδρας
Επόμενο άρθροTo νέο Πακέτο Υπηρεσιών OpelConnect αργότερα στην Ελλάδα