Uwe Holzer, Vice President International Corporate and Special Sales, BMW Group

Από τον Μάιο του 2019, ο Uwe Holzer ανέλαβε το ρόλο του Αντιπροέδρου Διεθνών Εταιρικών και Ειδικών Πωλήσεων στο BMW Group. Ο κ. Holzer διαδέχτηκε τον Martin Thiel, ο οποίος αποχώρησε στα τέλη του περασμένου έτους.

Ο κ. Holzer διαθέτει πολλά χρόνια εμπειρίας στην αυτοκινητοβιομηχανία, έχοντας προηγουμένως ηγηθεί της ομάδας υποκαταστημάτων του BMW Group που εδρεύει στην κεντρική Γερμανία. Σε αυτό το ρόλο, ο Uwe Holzer (50 ετών) ήταν επικεφαλής στα υποκαταστήματα της BMW στο Darmstadt, το Kassel και τη Φρανκφούρτη, τα οποία είναι υπεύθυνα για 20.000 οχήματα ετησίως. Πριν μετακινηθεί στη θέση αυτή το 2013, ο κ. Holzer κατείχε μια σειρά διευθυντικών θέσεων σε κορυφαία υποκαταστήματα της BMW σε όλη τη Γερμανία. Έχει επίσης εμπειρία σε άλλες χώρες, αφού εργάστηκε από το 1998 έως το 2001 στο Ντουμπάι, όπου ήταν διευθυντής περιοχής του BMW Group. Ο κ. Holzer προσχώρησε στο BMW Group το 1992, έχοντας προηγουμένως αποκτήσει εμπειρία στον κλάδο από άλλες μάρκες αυτοκινήτων.

“Ο Uwe Holzer είναι ένας αφοσιωμένος άνθρωπος των πωλήσεων που καταλαβαίνει πραγματικά τους πελάτες μας και τις ανάγκες τους. Αυτός θα οδηγήσει τις εταιρικές και ειδικές πωλήσεις προς τα εμπρός με έμφαση και αποδοτικότητα, συμβάλλοντας σημαντικά στην ιστορία επιτυχίας της BMW”, δήλωσε ο Δρ Günter Niedernhuber, Senior Vice President Strategy, Processes, Steering.

Ο τομέας εταιρικών και ειδικών πωλήσεων του BMW Group International διαχειρίζεται παγκόσμιες πωλήσεις και συμβάσεις για εταιρικούς πελάτες, κυβερνήσεις, διεθνείς οργανισμούς και διπλωματικό σώμα. Ειδικά οχήματα και αυτοκίνητα ασφαλείας εμπίπτουν επίσης στην αρμοδιότητα του κ. Holzer. Συνολικά, οι εταιρικές και οι ειδικές πωλήσεις περιλαμβάνουν περίπου ένα στα τέσσερα οχήματα που πωλούνται από το BMW Group. Χάρη στο παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας, η BMW Group International Corporate and Special Sales μπορεί να προσφέρει στους πελάτες λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε χώρας.

Προηγούμενο άρθροO Simon Loasby επικεφαλής του Hyundai Styling Group
Επόμενο άρθρο10 Gigafactories μπαταριών χρειάζεται η Ευρώπη μέχρι το 2030