Ο Markus Deusing (αριστερά) είναι ο νέος Chief Commercial Officer της Alphabet και ο Juan Ridao Alonso (δεξιά) είναι ο νέος Chief Financial Officer

Σημαντικές αλλαγές στην κορυφή της Alphabet International. Από την 1η Ιανουαρίου, η θυγατρική του BMW Group έχει νέο CCO και νέο CFO.

Ο Markus Deusing είναι ο νέος Chief Commercial Officer της Alphabet International. Αντικαθιστά τον Richard Schooling, ο οποίος θα αναλάβει νέο ρόλο στην Alphabet UK.

Ο κ. Deusing συνεργάζεται με τον Όμιλο από το 2005, κατέχοντας διάφορες ηγετικές θέσεις στη BMW AG και στην Alphabet Γερμανίας. Έχει αποκτήσει μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη πωλήσεων, την κινητικότητα, την καινοτομία, τη διαχείριση προϊόντων, το μάρκετινγκ και την επικοινωνία.

Προηγουμένως ήταν Επικεφαλής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Μάρκετινγκ για τις Διεθνείς Εταιρικές και Ειδικές Πωλήσεις στο BMW Group. Στο νέο του ρόλο, ο κ. Deusing θα επικεντρωθεί στην κύρια δραστηριότητα της Alphabet και θα αναλάβει την ευθύνη για τον στρατηγικό συντονισμό και την ανάπτυξη όλων των αγορών αλφαβήτου.

Ο Juan Ridao Alonso είναι ο νέος Οικονομικός Διευθυντής (Chief Financial Officer) της Alphabet International. Διαδέχεται τον Dr. Martin Stremplat, ο οποίος θα παραμείνει CFO στην Alphabet Γερμανίας.

Ο Ridao Alonso ξεκίνησε στο BMW Group το 2001 στις οικονομικές υπηρεσίες. Έχει θητεύσει σε διακεκριμένες θέσεις στα οικονομικά του Ομίλου στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Μεξικό και την Ισπανία, αποκτώντας εμπειρία στον έλεγχο, τη λογιστική, τη διαχείριση κινδύνων και τις πιστώσεις, μεταξύ άλλων πεδίων. Στον προηγούμενο ρόλο του, ήταν επικεφαλής της διαχείρισης πιστώσεων στην Alphabet International.

Προηγούμενο άρθροΗ EVBox στη CES 2020 με την επόμενη γενιά ταχυ-φορτιστών
Επόμενο άρθροΤο 2019 ήταν μία χρονιά γεμάτη βραβεία για την BMW