Troniq 100 Ultroniq ultra fast charger DC charging

Η EVBox, ο μεγαλύτερος παγκόσμιος κατασκευαστής σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων και λογισμικού διαχείρισης φόρτισης, αποκάλυψε το νέο EVBox Troniq 100 (μέχρι 100 kW) και τον επανασχεδιασμό του υπερταχέως φορτιστή HPB EVBox Ultroniq (έως 350 kW) στη CES 2020.

Το μέλλον της γρήγορης και εξαιρετικά ταχείας φόρτισης έφτασε

Το 2020 δεν είναι μόνο η αρχή μιας νέας δεκαετίας, αλλά ένα έτος που σηματοδοτεί μια εκτεταμένη περίοδο υιοθέτησης ηλεκτρικών οχημάτων (EV). Η αύξηση των εισερχομένων στην αγορά EV και η αλλαγή στη νοοτροπία των ανθρώπων συνέβαλαν στη μετάβαση αυτή. Αυτή η αλλαγή σημαίνει ότι οι οδηγοί θα θέλουν να είναι σε θέση να φορτίζουν παντού – στο σπίτι, στο χώρο εργασίας, στο σούπερ μάρκετ, έξω από ένα εστιατόριο, σε στάσεις ανάπαυσης σε μεγάλες διαδρομές στην εθνική οδό. Η ανάγκη για γρήγορους και εξαιρετικά γρήγορους φορτιστές είναι επιτακτική.

Η EVBox συνεχίζει να επιζητά καινοτομίες, έτσι ώστε να μπορέσει να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για γρήγορη και ευέλικτη φόρτιση. Το ανακαινισμένο εργοστάσιο του Bordeaux, το οποίο άνοιξε εκ νέου τον Νοέμβριο του 2019, δίνει τη δυνατότητα στην EVBox να αυξήσει την παραγωγή γρήγορων και υπερταχέων φορτιστών και να επενδύσει σταθερά στην έρευνα και την ανάπτυξη, αφιερωμένη στην εξερεύνηση νέων τεχνολογιών όπως το V2G (Vehicle-to-Grid / Όχημα-προς-Δίκτυο).

Στη CES 2020, η EVBox λανσάρει τον γρήγορο φορτιστή EVBox Troniq 100 και τον επανασχεδιασμό του υπερταχέως φορτιστή Ultroniq HPC. Με την εκθετική αύξηση των EV με υψηλότερη δυνατότητα φόρτισης, το EVBox Troniq 100 αναπτύχθηκε με γνώμονα τον τελικό χρήστη, προκειμένου να παρέχει φόρτιση 100 kW και να εξασφαλίσει υψηλή αξιοπιστία. Τα εξαρτήματα υψηλής απόδοσης επιτρέπουν τη μέγιστη παροχή ενέργειας ανά πάσα στιγμή.
Το EVBox Ultroniq προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση με ισχύ έως και 350 kW – οι αρθρωτές διαμορφώσεις διαφορετικών μονάδων εξασφαλίζουν τη συμβατότητα για κάθε περίπτωση χρήσης σε όλο τον κόσμο. Ο ισχυρός σχεδιασμός διατηρεί τη βέλτιστη απόδοση ακόμα και σε ακραίες καιρικές συνθήκες σε οποιαδήποτε θέση και η μεγαλύτερη ενσωματωμένη οθόνη αφής καθιστά εύκολη την αλληλεπίδραση του προγράμματος οδήγησης EV με τον σταθμό.

Το EVBox Troniq 100 θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως μέχρι το 2ο τρίμηνο του 2020 και το EVBox Ultroniq από το 3ο τρίμηνο του 2020.

Προηγούμενο άρθροTo e-4ORCE, της Nissan διευρύνει τις επιδόσεις των EV
Επόμενο άρθροΝέος CCO και νέος CFO στην Alphabet International