Νέο Tech Hub της Volvo Cars στη Σιγκαπούρη

Η Volvo Cars ανακοίνωσε πως ανοίγει ένα νέο Tech Hub στη Σιγκαπούρη, ένα παγκόσμιο hotspot προηγμένης τεχνολογίας και κατασκευαστικής αριστείας.

Το νέο Tech Hub της Volvo Cars θα είναι ένα βασικό κέντρο δεδομένων και αναλυτικών στοιχείων, λογισμικού και προηγμένης κατασκευαστικής ανάπτυξης, σύμφωνα με τη φιλοδοξία της εταιρείας να είναι πρωτοπόρος στη νέα τεχνολογία και κατασκευαστής αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων έως το 2030.

Οι εγκαταστάσεις της Σιγκαπούρης θα επικεντρωθούν αρχικά στην ανάπτυξη δυνατοτήτων τεχνολογίας και λογισμικού, δεδομένων και αναλύσεων καθώς και στην προηγμένη κατασκευή – έναν βασικό στρατηγικό τομέα για την Volvo Cars.

Η Volvo Cars ίδρυσε τον νέο κόμβο τεχνολογίας στη Σιγκαπούρη με την υποστήριξη του Συμβουλίου Οικονομικής Ανάπτυξης της Σιγκαπούρης (EDB), παρέχοντάς της Cars περαιτέρω δυνατότητα να αξιοποιήσει το τοπικό δίκτυο και το ταλέντο της Σιγκαπούρης για την ανάπτυξη της επόμενης γενιάς τεχνολογίας και αυτοκινήτων.

Η μεταποίηση είναι τομέας με ολοένα και πιο έντονη τεχνολογία που προσφέρει πολλές νέες ευκαιρίες στους τομείς της τεχνητής νοημοσύνης, της ρομποτικής, του αυτοματισμού, της μηχανικής μάθησης, της νανοτεχνολογίας και μιας σειράς άλλων νέων και αναδυόμενων τεχνολογιών.

Η ανακοίνωση του Tech Hub της Σιγκαπούρης ακολουθεί την πρόσφατη προσθήκη ενός Tech Hub στην Κρακοβία νωρίτερα φέτος.

Προηγούμενο άρθροΗ Jaguar υποστηρίζει το “The EV Network”
Επόμενο άρθροΑνανέωση των Mercedes GLE και GLE Coupé