Νέο συνδρομητικό μοντέλο White Clarke Group - Wagonex

Ο πάροχος χρηματοοικονομικής τεχνολογίας White Clarke Group συνεργάζεται με την Wagonex για να επεκτείνει μια στρατηγική, ένα νέο συνδρομητικό μοντέλο, με πληρωμή ανά χρήση, στην πελατειακή του βάση.

Η Wagonex προσφέρει ένα χαρτοφυλάκιο οχημάτων που είναι διαθέσιμα στους πελάτες ως πλήρες πακέτο, που τους προσφέρει μιας ευέλικτη λύση, all-inclusive, με μηνιαία χρέωση. Αυτή η νέα ολοκληρωμένη λύση από το White Clarke Group βελτιώνει την υπάρχουσα πλατφόρμα cars-as-a-service της Wagonex, επιτρέποντας ταυτόχρονα στο White Clarke Group να προσφέρει ολοκληρωμένες δυνατότητες βάσει συνδρομής στους πελάτες του σε όλη την Ευρώπη.

Ο Brendan Gleeson, CEO του Ομίλου White Clarke, δήλωσε: “Η εξυπηρέτηση και οι συνδρομές είναι ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές με τεράστιες δυνατότητες επιτυχίας. Ως κορυφαίοι καινοτόμοι στην παγκόσμια αγορά τεχνολογίας χρηματοδότησης, θέλουμε να αξιοποιήσουμε τις πρόσθετες δυνατότητες που παρέχει η Wagonex και αναμένουμε σημαντική αύξηση στις εμπειρίες πληρωμής προς χρήση στην αναδυόμενη ευρωπαϊκή αγορά”.

Ο Toby Kernon, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Wagonex, δήλωσε για τη συνεργασία: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την White Clarke Group για την ανάπτυξη των δυνατοτήτων της συνδυασμένης προσφοράς μας. Αυτό το επόμενο βήμα θα επιτρέψει στις δύο εταιρείες να προσφέρουν περισσότερες επιλογές στον ολοένα αυξανόμενο αριθμό αγοραστών που αναζητούν μια ευέλικτη εναλλακτική λύση για την αγορά οχημάτων”.

Προηγούμενο άρθροΠιλοτική χρήση drones στα logistics της Audi
Επόμενο άρθροKia: επιταχύνει τη διαφοροποίηση των υπηρεσιών κινητικότητας